Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Trump je Kimu pokazal svojo Zver

Le dva moška se lahko pogovarjata o avtomobilih … na očeh svetovne javnosti.
Medtem ko se svet sprašuje, od kod Kim Džong Unu mercedes za več kot milijon dolarjev, Trump razkazuje svojo Zver. FOTO: Reuters
 
Medtem ko se svet sprašuje, od kod Kim Džong Unu mercedes za več kot milijon dolarjev, Trump razkazuje svojo Zver. FOTO: Reuters  
A. S. H.
12. 6. 2018 | 13:48
12. 6. 2018 | 14:09
1:29
Singapur – Ameriški predsednik Donald Trump je svojemu severnokorejskemu kolegu Kim Džong Unu po zgodovinskem srečanju razkazal tudi notranjost svoje predsedniške limuzine, znane po imenu Zver.

Po uradnem srečanju in kosilu sta se voditelja sprehodila do črne limuzine, na kateri se je bohotila ameriška zastava. Trump je enemu od svojih varnostnikov namignil, naj odpre zadnja sopotnikova vrata. Mnogi so bili najprej presenečeni, kaj voditelja počneta, pa je bilo kmalu jasno, da ameriški predsednik (le) kaže svojo alfa moško vlogo z razkazovanjem svojega vozila. Kim se je ob tem smehljal in v mogočni avtomobil seveda tudi pokukal.



Severnokorejski vodja Kim Džong Un je v Singapurju dobil prvo točko, še preden se je začelo srečanje z ameriškim predsednikom, ko ga je na letališču pričakala nova, najrazkošnejša mercedesova limuzina za okoli 1,5 milijona dolarjev, ob njej pa je teklo dvanajst v črno oblečenih moških.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine