5 gadgetov za urbanega človeka

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Revija The Red Bulletin dobi vsak mesec na preizkušnjo ogromno gadgetov in športne opreme, zato so izbrali najboljše pripomočke za urbanega in modernega rekreativca.

Od fixiejev, do modnih pripomočkov in gadgetov za zapravljanje prostega časa.

 

 

Quella One 2015 fixie

ni podpisa
ni podpisa

Če bi Batman želel kolo, bi si kupi tega. Jekleni okvir kolesa Quella One zmore le 9.4 kg, kar pomeni, da z njim lahko lažje manevriramo in je zatorej odlično mestno prevozno sredstvo.

Atom polnilec

ni podpisa
ni podpisa

Nastavite gadget na svoje zadnje kolo na biciklu in uporabil bo energijo nastalo pri vožnji s kolesom, da napolni vaše mobilne naprave. Če hitro zmanjkuje baterije, boste pač hitreje in močneje gonili!

Skullcandy Grind slušalke

ni podpisa
ni podpisa

Slušalke, ki ne izstopajo preveč tudi po ceni ne, odlično "sedejo" na glavo, z njimi lahko zaustavimo, prevrtimo naprej ali zamenjamo skladbo, poleg tega pa potrebujemo le en dotik prsta s slušalko in že govorimo po telefonu. Odlično za mestne dnevne nomade.

Arduboy konzola

ni podpisa
ni podpisa

8-bitna distrakcija, retro način za zabavo, poleg tega pa je v velikosti kreditne kartice, tako da vas ne bo oviral pri vsakodnevnih opravkih.

Morpher čelada

ni podpisa
ni podpisa

Čelada, ki je v zadnjem letu pobrala veliko nagrad, vas ne samo varuje, ampak potem, ko opravi svoje delo, vam omogoči, da jo zložite in pospravite v torbo. Zasede toliko prostora kot majhen dežnik.

 

Več iz te teme:

Komentarji: