5 razlogov zakaj na Triglav tek

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Peti Triglav tek bo s pestrim program in raznolikimi trasami v svoj objem privabil različne generacije tekačev, ki se bodo lahko pomerili na petih različnih razdaljah – na trasi na 21 in 10 kilometrov, na družinskem teku ali poslovnem štafetnem teku, najmlajši pa bodo tekli na otroškem teku Kuža Pazi in se z animatorji zabavali v brezplačnem varstvu. Če še vedno razmišljate o prijavi, si preberite spodnjih pet razlogov, zakaj na 5. Triglav tek. 

1) Družina teče skupaj

Tek je za večino ljudi prijetnejši, če tečejo v dobri družbi. Ima pa družinski tek, dolg 3,4 kilometra, še druge prednosti: ni treba, da eden drugega čakate, prosti čas preživljate skupaj na zabaven način in drug z drugim se lahko zasluženo veselite doseženega rezultata.

2) Dobra družba zagotovljena

Z vami bodo tekli in za vas navijali znani športni obrazi – ambasadorji Triglav teka. Tek poslovnih trojk pa vas bo še dodatno zbližal s poslovnimi partnerji ali sodelavci.

3) Kuža Pazi tek za najmlajše

Če želite spodbujati otroke, da so aktivnejši in da vzljubijo tek, je najbolje, da začnejo zgodaj. Prijavite jih na tek Kuža Pazi. To bo priložnost, da v družbi sovrstnikov in ob vaši pomoči naredijo svoje prve tekaške korake. In poskusijo ujeti Kuža Pazija.

4) Organizirano varstvo

Škoda bi bilo, da na tek (na 10 ali 21 kilometrov) pridete sami, ker morate otroka pustiti doma in imate težave z varstvom. Naj ima babica prost dan, poskrbeli smo za varstvo na dogodku. Vi se osredotočite na čim boljši rezultat in uživanje v teku, animatorji pa bodo poskrbeli za zabavo vaših otrok. Po koncu se boste lahko še skupaj pozabavali na prizorišču, kjer bo za dobro vzdušje ves čas skrbela dobra glasba.

5) Okrepčilo po izzivu

Ob glasbenem nastopu Samuela Lucasa bo poskrbljeno tudi za pestro izbiro okusnih jedi. Po uspešno opravljenem teku se boste lahko okrepčali, da se vam ne bo treba z lonci in kuhalnicami ukvarjati doma.

Bodite tudi vi med tekači Triglav teka. Za prijave in več informacij obiščite spletno stran: www.triglavtek.si.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: