Assos Pro Shop tematska trgovina

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Slovensko glavno mesto in z njim trgovina Maxisport Čerin v ljubljanskem BTC Cityju je pridružena že skorajda štiridesetim mestom kot namenska trgovina z visokokakovostnimi kolesarskimi oblačili in izdelki švicarskega prodajalca Assos.

 

Podjetje Assos je predano razvoju in stalnemu izboljševanju kolesarskih oblačil, prvi so naredili »bum« z oprijetimi kolesarskimi hlačami iz lajkre, kakršne poznamo še danes. V tekstilnem laboratoriju tekmovalno-razvojna ekipa Assos Wersmannschaft skrbi za to, da so njihova oblačila maksimalno funkcionalna in se optimalno prilegajo kolesarju, zato novo kolekcijo kolesarskih oblačil plasirajo na trg šele ob opaznem napredku med novim in predhodnim kosom oblačila.

Ena najprestižnejših blagovnih znamk se ponaša z izredno kakovostjo. Vsakdo, ki ima na sebi Assosovo oblačilo ve povedati, da ga odlikuje izjemna funkcionalnost in udobje, zato je zanj pripravljen odšteti nekoliko več evrov. Oblačila so narejena tako, da se jih skorajda ne čuti in kolesarju omogočajo popolno udobje tudi med večurnim kolesarjenjem.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: