Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Do 15. maja ceneje na Maraton Franja

Ljubljana 12.06.2011 - Maraton Franja - start.foto:Blaz Samec/DELO
Ljubljana 12.06.2011 - Maraton Franja - start.foto:Blaz Samec/DELO
Uredništvo
6. 5. 2016 | 10:05
6. 5. 2016 | 10:05
2:25

Izognite se nevšečnostim s plačilom v zadnjem trenutku in se prijavite na 35° Maraton Franja BTC City čim prej. Do vključno 15. maja je prijavnina 26€, prav tako je do tega datuma odprta skupinska prijavnica, kjer lahko odgovorna oseba popravlja in dopolnjuje podatke. Od 16. – 31. maja bo cena prijavnine 35€.  (pomemben je dan plačila in ne prijave)

Pri individualni prijavi označite vse trase na katerih boste nastopili, sami naknadno ne boste mogli popravljati podatkov - spremembe javite na info@franja.org,

Hofer Družinsko šolski maraton in Vzajemna otroška proga

Vsi maljši od 18. let prejmejo nezgodno zavarovanje za naslednje šolsko leto! Številke za Hofer družinski maraton in Vzajemna otroško traso lahko že dvignete v poslovalnici Vzajemne (BTC CITY – hala A) !!! Hofer vsem mladim podarja tudi darilo! Vsi, ki ste že dvignili startne številke, ga lahko dobite naknadno v poslovalnici Vzajemne. Letos gre družinski maraton v Domžale in nazaj v BTC CITY!

Cestno kolesarstvo za začetnike

Kolesarsko Društvo Rog v sodelovanju z MOL organizira rekreativno kolesarsko vadbo za prebivalce Ljubljane. Vadba je namenjena vsem zainteresiranim začetnikom na cestnih kolesih, ki bi se radi naučili osnovnih pravil skupinskega kolesarjenja, vožnje v koloni in bi radi dobili kakšen dober nasvet za boljšo splošno telesno pripravljenost.

Urnik:

  • vadba poteka od 20.aprila - 30.septembra
  • vsak četrtek od 17.00 do 18.00-19.00
  • v primeru slabega vremena odpade
  • prijave: info@kdrog.si

Vadbene lokacije-zborna mesta:

  • Gostilna pri Pri Peclju – Besnica (vadbo vodi Gorazd Penko, pomočnik Matevž Ložar)
  • Rotar Center Podsmreka (vadbo vodi Marko Polanc, pomočnik Uroš Oven)
  • Glavno parkirišče za Šmarno Goro – Tacen (vadbo vodi Andrej Hauptman, pomočnik Tomo Šetina) – priporočljivo parkirišče za vozila je pri Policijski Akademiji oddaljeno 500m

 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine