Dobrodelni koncert v supergah

Fotografija: Klemen Dolenc, atletski trener, med preizkušanjem tekaške obutve za prilogo Dela Polet, v Radovljici, 1. marca 2015.
Odpri galerijo
Klemen Dolenc, atletski trener, med preizkušanjem tekaške obutve za prilogo Dela Polet, v Radovljici, 1. marca 2015.

V Festivalni dvorani na Bledu bo 23. aprila 2016 ob 17. uri veliki dobrodelni dogodek z naslovom Tekaški koncert v supergah, ki ga pripravljajo Tekaška skupina Klemena Dolenca, Zavod za kulturo Bled in Občina Bled. Na omenjenem koncertu bodo nastopili solist ljubljanske Opere baritonist Ivan Andres Arnšek, Casta Diva ter Denis in Alen Mujkič, program bo povezoval Grega Janežič, dogodka pa se bodo udeležili tudi vrhunski slovenski športniki in športnice.

Izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili uporabnikom Centra za usposabljanje, delo in varstvo Matevža Langusa Radovljica, vaditelj teka Klemen Dolenc pa dva izmed uporabnikov omenjenega centra že pripravlja za udeležbo na letošnjem Ljubljanskem maratonu. Vstopnina za koncert je 15 evrov, vsak obiskovalec bo z vstopnico prejel tudi tekaško majico, s plačano vstopnino pa prispeval denar za CUDV Matevža Langusa.

Organizatorji obljubljajo  izjemen dogodek,  med drugim bodo obiskovalce dobrodelnega koncerta povabili, naj ob Blejskem jezeru posnamejo sebke, oziroma tako imenovane »selfije«, tri najbolj domiselne bodo nagradili. Ker gre za dobrodelni koncert, upajo, da bodo napolnili Festivalno dvorano,  z dogodkom pa javnost spodbudili k dobrodelnosti in zdravemu načinu življenja, kamor spada tudi tek.

*Na fotografiji je Klemen Dolenc, Poletov preizkuševalec copat, organizator dogodka in tekaški trener.

Več iz te teme:

Komentarji: