Gadgeti v telovadnici

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Nike+ GPS Watch

ni podpisa
ni podpisa

Nike je v preteklosti predstavil že kar nekaj zapestnih pripomočkov in napravic, ki merijo učinke teka. Njihov najnovejši izdelek, ki so ga ustvarili v sodelovanju z znamko Tom Tom, sliši na ime nike+ GPS watch. Spremlja pretečeno razdaljo, tempo, pokurjene kalorije in vse skupaj prenaša na vaš račun Nike+, ponuja pa tudi vpogled v zgodovino vaše fizične dejavnosti.

Power Press Push Up

ni podpisa
ni podpisa

Sklece so verjetno ena izmed najbolj priljubljenih, razširjenih in učinkovitih vaj. Z njimi lahko krepimo različne mišične skupine rok, ramenskega obroča, hrbta in prsnega koša. Od položaja rok je odvisno, katere mišice bodo najbolj izpostavljene. Točno temu je namenjen sistem za trening power press push up. Posebne ročice je namreč možno namestiti v različne položaje, ki spodbujajo aktivacijo točno določenih mišičnih skupin.

Boksarski komplet Energetics

ni podpisa
ni podpisa

Boks je vedno bolj priljubljena fitnes aktivnost. Gre za dejavnost, ki v človeku vzbuja tisto pristno prvinskost. Pri boksanju se namreč sprošča izjemna energija različnih pojavnih oblik, poleg tega pa je boks izjemna kombinacija dela nog, rok in trupa. Energetics ponuja vse nujne pripomočke: rokavice, vreče in kolebnice.

TriggerPoint Grid STK

ni podpisa
ni podpisa

Masaža je izjemno pomemben del treninga. Z njo namreč mišicam omogočamo vrnitev v pravilen položaj in hitrejšo regeneracijo. S tem zmanjšamo možnost poškodb in pospešimo napredek. Ob vsem tem je treba omeniti še blagodejen vpliv na splošno počutje. A po vsakem treningu je skoraj nemogoče najti dobrega fizioterapevta, zato si številni športniki pomagajo kar sami. Pri tem uporabljajo tudi številne pripomočke. Eden izmed njih je palica grid STK, katere tridimenzionalna površina je odličen nadomestek fizioterapevtovih rok.

Reebok Z TR 2.0

ni podpisa
ni podpisa

Reebok je v svoji bogati zgodovini na trg poslal številne izdelke za različne športe, vseskozi pa so posebno pozornost namenjali tudi fitnesu. Njihov model Z TR 2.0 je kot ustvarjen za aktivnosti v fitnes centru. Ti copati ponujajo kombinacijo udobja, dobrega oprijema in zračnosti, zato so primerni tako za vadbo na različnih fitnes napravah kot tudi za krajše teke na tekalni stezi.

FitBit One

ni podpisa
ni podpisa

Ta na prvi pogled majhna in preprosta naprava, ki si jo pripnete za pas, vam bo pomagala pri vzpostavitvi vaše fizične kondicije. Meri fizično dejavnost – od tega, koliko stopnic prehodite, do tega, koliko spite. Vse te podatke potem sinhronizira v posebni aplikaciji, ki vam ponudi določene nasvete in svetuje, kako doseči napredek.

Microsoft Band

ni podpisa
ni podpisa

Tudi računalniški velikan Microsoft se je podal v športno zdrave vode. Ustanovili so celo posebno divizijo Microsoft Health, ki se ukvarja z izdelavo tovrstnih izdelkov. Prvi rezultat njihovega dela je microsoft band. Gre za zapestno uro, ki meri srčni utrip, šteje korake, metre in kilometre, pokurjene kalorije, ugotavlja kakovost spanca in pomaga pri uresničevanju športno-rekreacijskih ciljev. Poleg tega je povezana z osebnim računalnikom in opozarja na dogodke iz koledarja in prejeto elektronsko pošto.

Več iz te teme:

Komentarji: