Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Kaj pije Cristiano Ronaldo?

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
19. 4. 2017 | 08:04
2:10

Svojo vadbo lahko podkrepite in izboljšate hidracijo z napitkom CR7 Drive.

CR7 Drive je športni napitek, ki zagotavlja energijo za vadbo in vam pomaga, da ohranite primerno hidriranost. Napitek CR7 Drive je nastal v sodelovanju s Cristianom Ronaldom, ki ga je zveza Fifa imenovala za najboljšega nogometaša leta 2016.

Skupina Herbalifovih strokovnjakov je sodelovala z Ronaldom, da bi mu pomagala optimizirati njegovo vsakdanjo prehrano in mu zagotovila strokovna priporočila, kako bi lahko izboljšal svoje dosežke na splošno s ciljno usmerjenimi in namenskimi dopolnili. Plod tega sodelovanja je športni napitek CR7 Drive, ki je bil narejen za izboljšanje Ronaldove zmogljivosti in za zadovoljitev njegovih posebnih prehranskih potreb.

CR7 drive je sodobna različica tradicionalnih športnih napitkov, in to brez umetnih arom in sladil. Ta osvežilna raztopina z ogljikovimi hidrati in elektroliti je nežnega okusa in športnikom pomaga znova hidrirati telo pred vadbo in med njo. Raztopine z ogljikovimi hidrati in elektroliti izboljšajo absorbiranje vode med telesno vadbo.

Napitek oskrbi telo z ogljikovimi hidrati in nadomesti, kar telo izgubi s potenjem, vključno s pomembnimi elektroliti. Zaradi svojih ključnih sestavin je napitek CR7 Drive odličen za različne vzdržljivostne aktivnosti, kot so nogomet, vadba s spining kolesom, tek ali drugi športi, pri katerih se pomembno poveča srčni utrip. Raztopine z ogljikovimi hidrati in elektroliti pripomorejo k ohranjanju vzdržljivosti med daljšo vzdržljivostno vadbo.

Napitek CR7 Drive vsebuje tudi vitamin B12, ki spodbuja sproščanje energije pri presnovi in podpira normalno delovanje imunskega sistema. Napitek je bil v okviru programa Informed Sport testiran na prepovedane snovi. Program Informed Sport uporabnikom zagotavlja, da so bili izdelki testirani na prepovedane snovi v športu.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine