Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Kampiranje. Brez česa mi živeti ni

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
17. 5. 2018 | 12:05
3:19

10 najboljših pripomočkov za bivanje zunaj, na prostem, na lepšem, na kisiku.
Vemo kaj narava ponuja človeku, ki ima vsakdanjega mestnega vrveža ali vaškega dolgočasja čez glavo. Ne bomo vas na vse pretege naganjali po kisik v gozd, ob jezero, reko, na jaso, vendar, če boste šli potem nikar ne pozabite na nekaj pripomočkov s katerimi bo bivanje tam zunaj še prijetnejše.

1. Hitro napihljiv kavč

ni podpisa
ni podpisa

V kampu, v gozdu, na plaži ali v parku, v mestu ali kjerkoli, se ta vreča lahko preoblikuje v kavč, ki meri malce manj od dveh metrov! Narejen je iz trajne, visoko kakovostne najlonske tkanine, zdrži tudi težko kategornike, kar je nuja, saj so prav oni tisti, ki najraje ležijo.

 

 

2. Naglavni žaromet

ni podpisa
ni podpisa

Opis ni potreben. To je pošast. Je vodotesen in hitro polnljiv, idealen za kampiranje, pohodništvo ali nočno aktivnost na prostem.

 

 


3. Ganzo kombinirka

 

ni podpisa
ni podpisa

Ne glede na to, ali želite nadgraditi svojo opremo za taborjenje ali preživetje - kombinirka bo poskrbela za vsa težka dela.

 

 

 

 

4. Napajalnik, polnilec, filovec na sončne celice

 

ni podpisa
ni podpisa

Ne samo, da vam bo s pomočjo solarnega panela napolnil telefon, lahko je tudi svetilka. Seveda vodoodporna.

 

 

5. Potapljaška maska z razgledom

ni podpisa
ni podpisa

Ta na novo oblikovana maska ponuja večje vidno polje, kot tudi boljši mehanizem proti zarositvi in še boljša dihalna cev.

 

 

6. Najhitrejše postavljivi šotor

ni podpisa
ni podpisa


Uporabnikom prijazen pop-up šotor! Vse, kar morate storiti je, da ga vzamete iz vreče in… že stoji… tako da se boste lahko hladili s pivom v senci in se sprostili.

 

 

7. Filter, ki življenje pomeni

ni podpisa
ni podpisa

Slovenski izviri še niso onesnaženi, da bi ne mogli piti iz njih. Vendar nikoli ne veš in če res hočeš biti prepričan, da boš spil 99 odstotkov prefiltrirano vodo potem je ta pripomoček nujen v nahrbtniku. Adijo bakterije in klice.

 

 

8. Daljnogled za v žep

ni podpisa
ni podpisa

Seveda brez daljnogleda v naravi ne gre. Videti moramo vse in še tisto, ki je najbolj oddaljeno od nas. S tem boste nadvse zadovoljni, saj je najmanjši in ne premajhen. Saj vemo, kaj mislimo s tem.

 

 

9. Kompletek za preživetje

ni podpisa
ni podpisa


Vse kar potrebujete za večjo varnost in boljši občutek na kisiku. Ročna žaga, nož, SOS-svetilka, svinčnik s katerim razbijemo tudi okno, mini lučka, kompas, piščalke in vse je varno zapakirano v vodoodporno škatlo, ki je seveda odporna tudi na udarce.

 

10. Vojaški nahrbnik

 

ni podpisa
ni podpisa

Ta 34-litrski nahrbtnik je izdelan iz gostega, trpežnega in neprepustnega materiala, ki se ponaša z dvojnimi šivi, težkimi, trpežnimi zadrgami, sistemom za bočno in sprednjo obremenitev ter prezračevalnikom, mrežastem oblazinjenju na hrbtu - v bistvu ima vse kar vojak potrebuje za preživetje.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine