Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Ko vesla zamenjajo noge

ni podpisa
ni podpisa
Uredništvo
14. 8. 2015 | 10:08
1:41

Na zadnjo avgustovsko nedeljo, 30. avgusta 2015, se bo v idiličnem okolju Blejskega jezera, odvila 6. ponovitev Malega blejskega maratona, ki je letos prvič uvrščen tudi med teke serije Gorenjska, moj planet. Blejski mali maraton, skupaj z rekreativnim tekom na 5,9 km, vsekakor sodi med najlepše slovenske teke in predstavlja odličen zaključek poletnih počitniških tekov. Po drugi strani pa je tudi prvi resen preizkus tekaške pripravljenosti pred pomembnimi jesenskimi teki, z oktobrskim vrhuncem – Ljubljanskim maratonom.

Letošnji maraton bo potekal po ustaljeni trasi, po poteh okrog Blejskega jezera, mimo vile Bled, pod gradom, mimo Prešernove vile, vse do cilja v Mali Zaki. Poleg malega maratona na 21 km se bodo udeleženci tudi letos lahko preizkusili na krajšem rekreativnem in družinskem teku na 5,9 km, oziroma otroci na otroškem Zakijevem teku. Start malega maratona in rekreativnega teka bo ob 10.00 uri. Start otroškega Zakijevega teka pa ob 9.30 uri.

Za najmlajše bo v času teka organiziran zabavni program, odrasli pa se boste pred in po teku lahko sprehodili ob stojnicah, na katerih bodo poleg športne opreme predstavljene tudi krajevne značilnosti in dobrote. Po zaključku teka bodo na vrsti razglasitve s podelitvami praktičnih nagrad. Dogajanje bo spremljala sproščena zabava z glasbeno skupino.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine