Lepe in še dobre

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Elan je poskrbel, da bi smučarske močno izstopale v vrsti za vlečnico.

Kristalčki na smučeh? Tega še nismo videli in zato se takoj pojavi vprašanje, kaj se jim zgodi, ko se na primer na Krvavcu borimo za pozicijo pred sedežnico? Ko ti nekdo s smučmi starejšimi od samega Swarovskega zahodi »dilo« na polno? Ampak, pustimo to, lastnice Delight Black Edition smučk, najbrž ne čakajo v vrstah, kajne?

ni podpisa
ni podpisa

Elanovci jih lepo predstavljajo. »Delight Black Edition so peresno lahke črne lepotice, ki s svojo premišljeno konstrukcijo ponujajo vrhunske vozne lastnosti. Občutno znižanje teže je omogočila uporaba ultralahkih materialov, skrbno izbranih v skladu s konceptom Delight in SlimShape, ob tem pa so ohranjene visoko torzijsko togost, odličen prenos energije na podlago, boljši oprijem robnikov v zavojih ter vrhunski nadzor nad smučmi. Zaradi omenjenih lastnosti boste tako lahko cel dan smučale hitro in odzivno ter med izgledale kot superzvezda. Nagrajene so bile z ISPO Award in nagrado Red Dot, prejele pa so tudi prestižen naziv Plus X Award za izjemen dizajn, kvaliteto in funkcionalnost«.

Kaj si smučarka še lahko želi? Pripadajoče čevlje, hlače in bundo, kapo in rokavice, ampak o tem prihodnjič…

Primerne za vse boljše smučarke, ki iščejo lahke, odzivne, predvsem pa preprosto čudovite smuči za brezkompromisno celodnevno smuko!

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: