Marko Mrak se seli, kakovost ostaja

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Dolgoletni sodelavec Poleta, strokovnjak za telesno pripravo, Marko Mrak, je eden najbolj cenjenih in strokovno podkovanih osebnih trenerjev pri nas. Poleg tega, da je vrhunski osebni trener, je bil zelo uspešen tudi pri pripravi ženskega rokometnega kluba Budučnost in ženske črnogorske rokometne reprezentance, ki jima je pomagal do odličij in visokih uvrstitev v svetovnem merilu.

Čeprav je precej na poti, je ves čas skrbel za svoje varovance v lastnem fitnes centru, ki ga je zdaj preselil na novo lokacijo v Ljubljani. Studio Marko Mrak zdaj na Zaloški cesti 149.

Marko se je na selitev dobro pripravil, ob začetku dela v novih prostorih pa je povedal tole: "Naša vadba slovi po individualnem pristopu, odlični varni vadbi za vse starosti, in vrhunskemu osebnemu trenerstvu, saj je naša fitnes vadba zaprtega tipa in se treninge izvaja samo z osebnim trenerjem - s tem zagotovimo vrhunsko storitev. Jedro skupinskih vadb je pripomoček TRX, ki ga kombiniramo z različnimi vadbenimi pripomočki, trening je zastavljen progresivno in se v celoti spremeni vsak mesec. Pri vadbi uporabljamo sistem beleženja srčnega utripa Suunto in vsakemu vadečemu pošljemo po treningu poročilo na e-pošto onapredku na vadbi, srčnem utripu in porabi kcal med treningom. Skupinske vadbe so odprtega tipa.

Naši vrhunski uspehi so ozko povezani z vrhunskim športom in potrditev dobrega dela so uspehi na evropskem in svetovnem merilu. Zato je naš vadbeni Studio prilagojen za vse športnike saj je treningi izvajajo pa najboljši metodi za športnike z uporabo naprav KEISER katere so prilagojene za varno vadbo z najmanjšo obremenitev na sklepe."

Prepričani smo, da bo Marko, ki je v Poletu pustil odločen pečat s svojimi zelo kakovostnimi in strokovnimi članki, še vedno zelo uspešen in mu na novi Našega nekdanjega sodelapoti želimo veliko uspeha.

Več iz te teme:

Komentarji: