Predstavitvena informacija

Najbolj nenavadni zimski športi, ki jih lahko preizkusite tudi vi

Ste se kdaj vprašali, katere športne aktivnosti vse obstajajo na svetu?
Fotografija: FOTO: Shutterstock 
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock 

Veliko športnih entuziastov išče način, kako svojo športno strast povezati z določenim letnim časom na kar najbolj iznajdljiv način. Tako se določeni zimski športi zdijo zelo nenavadni, kljub temu pa zahtevajo določen fizičen napor. Zelo je pomembno, da se preventivno zavarujete, ob tem pa ne pozabite še na zaščito pred potenjem z nepogrešljivim sopotnikom Borotalco Active.

Zima s svojimi čari navdihuje, da si poiščete aktivnost, ob kateri uživate in šport čim bolj povežete s svojimi strastmi. S svojo belino in prazničnimi okraski prebuja pravi občutek domačnosti in kliče, da se ji pridružite v snežni zabavi. Glede na to, da se letni časi spreminjajo, dezodorant Borotalco Active ostaja vedno enak. Ne glede na temperature in večjo količino plasti oblačil ne bo razočaral. Ne danes, ne jutri, ker bolj kot se boste potili, bolj bo vaš skriti zaveznik deloval.

Foto Borotalco
Foto Borotalco

Pomislite na najbolj nenavaden zimski športi, ki se ga lahko spomnite. Bodite kreativni in pustite domišljiji prosto pot. Mogoče vas eden od naštetih primerov preseneti ali celo navdihne, da ga v letošnji zimski sezoni preizkusite še sami. Lahko pa preprosto prilagodite svojo športno strast na določene razmere, ob tem pa vselej poskrbite za svojo varnost.

Nenavadni zimski športi

 

1. Z vetrom v laseh

Deskanje na snegu in smučanje prinašata veliko zabave in uživanja na snegu, vendar določenim ljubiteljem zimskih ekstremnih športov nista dovolj. Kdo je rekel, da so določeni športi namenjeni samo enemu letnemu času? Za vse privržence kolesarjenja je tukaj skibob oziroma smučarsko kolo. Z njim se preprosto spustite po smučarski progi in uživate z vetrom v laseh. Najboljše pa je to, da vas na vrh proge zapelje sedežnica.

FOTO: Shutterstock 
FOTO: Shutterstock 

2. Vodne kapljice zamenjajte za snežinke

Obožujete poletje in vse, kar toplina morja prinese z njim? Brez problema, v zimskem času imamo rešitev za vas. Vse, kar potrebujete, sta veter in kajt, zamenjate pa le površino vožnje. Tako boste lahko kajtali po snežni odeji! Preprosto in priročno.

FOTO: Shutterstock 
FOTO: Shutterstock 

3. Nekaj pospeška nikoli ne škodi

Ste že slišali za skijoring, zelo poznan šport po drugih državah sveta? To je poseben zimski šport, ki temelji na teku na smučeh, vendar med tekom dobite pospešek. Na smučeh vas vleče konj, pes ali celo motorne sani. Tako je, medtem ko se poganjate s smučmi in palicami, vaš dodaten pogon poskrbi, da lažje in hitreje pridete od točke A do točke B. Nekateri si šport popestrijo še s skoki ali slalomom. Tukaj vam bo nadvse prav prišel dezodorant Borotalco Active, ker kljub pospeškom se trudu in posledično potenju ne boste popolnoma izognili.

FOTO: Shutterstock 
FOTO: Shutterstock 

4. Naj vas zima ne zaustavi!

Verjetno vam vožnja po reki ali morju s kajakom ni tuja, še posebej ne v poletnih dneh. Kaj pa če bi se preizkusili v vožnji s kajakom po snegu? Če pomislite, ni toliko drugače. Spuščate se po progi in namesto da veslate po vodi, veslate po snegu.

5. Malo dela, veliko zabave

Sankanje po snegu ima svoj čar. Vendar že kot otroci hitro ugotovimo, da za sankanje ne potrebujemo nujno sank. Dovolj so že lopatke, plastične vrečke, napihljive blazine in tudi kartonske škatle. Če pa doma nimate nič od tega, pa preprosto za sankanje vzamete svojo lopato in že ste pripravljeni. Nikar se ne čudite, z lopatami za sneg v spuščanju po progah v nekaterih državah celo tekmujejo, zato vas nihče ne bo čudno gledal.

FOTO: Shutterstock 
FOTO: Shutterstock 

Vsakdan brez nevšečnosti!

Ob vseh tudi najbolj nenavadnih športih za hladnejše dni vam bo ob strani stal dezodorant Borotalco Active. Vsebuje napredno inovativno tehnologijo Odor-ConverterTM in mikro kapsule, ki se aktivirajo prav ob povečanem potenju. Preprosto povedano: bolj kot se potite, bolj deluje! Dezodorant je na voljo v treh različicah, in sicer Citrus & Lime z vonjem cedre in limete – za privržence eksotičnih vonjav, Sea salt z vonjem svežine morskih soli – za ljubitelje poletja in morskega pridiha in Mandarina & Neroli z energičnim vonjem mandarine v kombinaciji z nežnimi cvetovi pomarančevca – za eksplozijo energije. Vsi trije dezodoranti vsebujejo posebne mikrokapsule, ki se sproščajo ob prekomernem potenju in postopno oddajajo dišavo v tistih trenutkih obremenitve in naglice, ko to najbolj potrebujete. Dezodoranti Borotalco Active pa poleg zagotavljanja občutka svežine in sproščanja prijetnih dišav tudi ne vsebujejo alkohola in so dermatološko testirani. Vsi trije vonji dezodorantov so na voljo tudi v gelih za prhanje Borotalco Active. Tri čudovito dišeče različice kožo skrbno negujejo in spoštujejo njen naravni pH, zaradi posebnih mikrokapsul pa postopoma sproščajo dišavo, v kateri boste uživale vse do osem ur.

Za več informacij obiščite spletno stran Borotalco.


Naročnik oglasne vsebine je Bolton Adriatic