Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Najpopularnejši fotografski nahrbtnik

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
7. 8. 2017 | 12:08
1:37

ni podpisa
ni podpisa

Ljudje so spregovorili in torba, ki jo bomo predstavili, jim je zares všeč.

Nahrbtnik Peak Design 3ol je na platformi za množično financiranje Kickstarter zbral že kar štiri milijone dolarjev, kar je svojevrsten rekord pri prodaji torbic, torb, nahrbtnikov in podobnih pripomočkov. 

Zakaj takšna popularnost? Najprej zaradi premetenega in pametnega dizajna. Znotraj imamo na razpolago ločevalce opreme, ki jih lahko premikamo in prilagajamo po naših željah in velikosti opreme, znotraj pa lahko naenkrat spakiramo nekaj DSLR-jev, bliskavic, številne leče in vaš prenosni računalnik. Stranski žepi dovoljujejo hiter dostop do vaše opreme in obeh strani, torbo pa lahko razširite ali zmanjšate, odvisno od velikosti in kosov opreme.

Na zunaj imate ob nahrbtnih trakovih možnost, da izvlečete prav posebne žepe, za katere lahko zataknete vaša stojala, tripode in podobno. Za trak okoli pasu velja podobno in je snemljiv za vsakodnevno uporabo in nepogrešljiv, ko nahrbtnik postane težak. Narejen je iz materiala Kodra z DWR prevleko in vodoodpornimi zadrgami. Nahrbtnik je ustvarjen za akcijske prizore in lahko prenese veliko.

Nahrbtnik naj bi po besedah prozivajalca na trg prišel decembra 2016.

200 evrov, kickstarter.com
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine