Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Ne zamudite. "Čokoladni" Taekwon-Do

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
19. 3. 2018 | 08:03
1:55

Med 21.4.2018 in 22.4.2018 bo v Radovljici potekal mednarodni seminar Taekwon-Do Chocolate Weekend 2018. Dogodek se bo odvijal v veliki telovadnici Srednje gostinske in turistične šole Radovljica. Seminar je namenoma umeščen v čas, ko v Radovljici poteka Festival čokolade, kar predstavlja dodaten razlog in možnost za organiziran družinski obisk starega mestnega jedra Radovljice.

ni podpisa
ni podpisa

Seminar bo potekal v organizaciji ITF Slovenia, ITF Italia in German ITF. Vodila ga bosta  glavni trener Master Željko Gvozdić in gostujoči trener Master Maurizio Troiano iz ITF Italia. Ker je pričakovati za naše okolje izredno velik obisk, so k sodelovanju povabili še Iris Galinski, IV. DAN in Jano Galinski, V. DAN, obe iz German ITF, pri izvedbi seminarja pa bosta pomagala tudi Massimo D’Eredita, V. DAN in Sabina Verdi, III. DAN oba iz Italjanske ITF.

ni podpisa
ni podpisa


Za radovljiški klub in za  matično zvezo je to zelo pomemben dogodek, saj bodo v Radovljici ponovno gostili tako pomembne goste in ponovno organizirali Taekwon-do dogodek v tako velikem obsegu. Poleg očitnih razlogov za udeležbo, ki vključujejo izmenjavo znanja, prenos izkušenj in vzpostavljanje prijateljskih vezi med Taekwon-Do organizacijami, udeležba na tem dogodku izkazuje tudi  podporo Taekwon-do klubu Radovljica in upravičen ponos ob sodelovanju pri organizaciji takega dogodka.

 

Zaradi močne kadrovske zasedbe je ta seminar namenjen VSEM taekwon-doistom, ne glede na starost in dosežen pas.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine