Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Oprema: Kako obiskati Tomšičeve parcele v stilu?

ni podpisa
ni podpisa
Andraž Vide Čeligoj
3. 7. 2017 | 12:07
2:18

Ok, zdaj je uradno. Parcele, za katere je znano, da so z njih les krčile motorke naših južnih sosedov so končno prišle na »pravo« stran meje.
Vsaj tako je gospod Guillame povedal tistega usodnega 29.6 ob cca.15: 17 minut. Verjamem, da za te parcele niste še nikoli do sedaj slišali, niti vedeli, da obstajajo.
Newsflash! So, in obstajajo. In zdaj celo uradno pripadajo deželi Mojc in Kekcev. Zato verjamem, da se boste tisti, ki vam je Snežnik res pri srcu, odpravili na nedeljski izlet proti temu na novo pridobljenemu delu Slovenije. Čeprav je bil od vedno naš. Ampak, pustimo politiko politikom.
Če si bi te parcele, in seveda okolico pod vznožjem  Snežnika ogledali v stilu, bo tale prikolica kot ulita za vas in vašo družino.  Dragulju na 20 inčnih kolesih je ime Nexus, Ultimate Nexus.


Na prvi pogled je samo ena izmed »solzic«, ki bi jih lahko, zaradi svoje velike oddaljenosti od tal (skorajda 56 cm.) odpeljali tudi na »Cukrco« pri Šentvidu. In se tam po motokros progi z njo zabavali brez strahu, da bi razpadla. Ampak ta prikolica je namenjena predvsem in izključno le preživljanju prostega časa v divjini. V ameriškem stilu je opremljena z zakonsko posteljo, usnjenim kavčem, solarnimi celicami, električnimi zavorami, mini kuhinjo in še bi lahko naštevali.  Obenem je pa tako lahka, da jo brez težav po snežniških ali pa mežiških cestah vlečemo tudi z manjšim avtomobilom.


Mnoge od nas zmoti samo eno dejstvo. In to je cena. Za slabih 50.000€ jo prodajajo v deželi Johna Wayna. Kar je ogromno. Ali pa tudi ne. Svoboda seveda nekaj stane. To bodo od zdaj naprej poznala tudi drevesa (kar jih je ostalo) in vsi gozdni prebivalci naših, Tomšičevih parcel. Ne pozabite na fotoaparat. Fotosafari okoli Snežnika  je res nepozabna izkušnja. Ampak o tem, naslednjič.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine