Pet najboljših božičnih daril za smučarje

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Nekaj namigov uredništva ne bo odveč. Pobrskali smo po slovenskih prodajalnah, nekaj tudi po spletu in našli pet daril, ki bi jih bil vesel vsak smučar. Še posebej pa tisti smučarji, ki jim ni vseeno kakšni so videti na smučiščih.

  1. Kapa Tony Sailer z imenom Onno. Ni potrebno razlagati kdo je Tony Sailer. Če vaš dragi tega ne ve, potem iščite dalje, ni vreden, da bi jo nosil, kadar na glavi nima čelade. Onno je iz finega merina, ki bo vašega dragega grel na poti do smučarske koče ali avta. Na čelu je velik Tonyev logo, ki ga vedeti, da njegova draga ima okus.

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 69,00 Eur

www.tonysailer.com

 

 

2. Smučarska čelada Casco

SP-3 Airwolf je najbolj priljubljena Cascova čelada, ki se poleg ostalih značilnosti ponaša z odličnim prezračevalnim sistemom Klima-Automatik in inovativno pritrditvijo smučarskih očal MagnetLink. MagnetLink je inovativni sitem pritrjevanja očal serije FX direktno na čelado z dvema stranskima gumboma, kar pomeni da vam ne bo potrebno več vlačiti traku čez čelado in popravljati le tega, ker bi zdrsel po čeladi. Lahko pa seveda uporabljate tudi druga smučarska očala s klasičnim trakom, ki ga zadaj pripnete pod držalo. Zračnost je zagotovljena s samodejnim uravnavanjem optimalne temperature, ki zajema svež in oddaja pregret zrak skozi tri večje odprtine. Notranjost je mehka na otip in snemljiva, zaradi česar jo z lahkoto operete. Zaradi vseh značilnosti in modernega dizajna je Cascova čelada SP-3 Aiwolf lahka, vsestranska čelada, ki je doma tako na smučišču, kot v parku in pršiču

Čelada SP-3 Airwolf se prodaja izključno samo kot čelada, brez očal. Očala FX je možno kupiti ločeno.

Lastnosti:

- FX-MagnetLink sistem namestitve očal na čelado

- Primerna za uporabo tudi s klasičnimi smučarskimi očali

- Disc Fit Vario sistem omogoča nastavljanje optimalnega oprijema čelade tudi med vožnjo

- Klima-Automatik prezračevanje omogoča kroženje zraka v sami čeladi in tako nudi optimalno zračenje

- Inovativni sitem zapenjanja čelade CascoLOC nudi več varnosti in je hkrati priročnejši za odpenjanje tudi z rokavicami

- Monocoque ultra konstrukcija, zagotavlja izjemno lahko čelado, sestavljeno iz več predelov, kar zagotavlja najvišjo možno trdnost in odpornost proti udarcem

    Čelada je izjemno lahka, notranje blazinice so mehke na otip in snemljive ter pralne.

    Izberite ustrezno velikost glede na obseg vaše glave

    Velikosti: M (54 - 58 cm), L (58 - 62 cm)

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 139,00 Eur

www.extremevital.com

 

 

3. Rokavice Lasse Kjus

Enako velja kot pri Sailerju in kapi, če vaš dragi ne ve kdo je Lasse Kjus, potem naj si rokavice kupi sam. Boljše rokavice boste stežka našli. V njih mu bo toplo in kar je najpomembnejše, lahko vas bo poklical po mobilnem telefonu, brez da bi jih snel. Narejene so iz najboljših materialov ta hip, ki se uporabljajo v rokavičarstvu. Suhe, tople dlani so zagotovljene, prsti pa bodo prav tako vedno na toplem in hkrati funkcionalni. Torej, kdo je že Lasse Kjus?

ni podpisa
ni podpisa

 

Cena: 229,00 Eur

www.proshop.si

 

 

4. Slalomske palice Leki

Seveda je vaš dragi slalomski virtuoz in zato nujno potrebuje palice, vendar takšne kot jih imajo profesionalci. Leki Venom SL TR-S je ravna palica sestavljena iz karbona in aluminija in ima »trigger S« sistem. Kombinirana konstrukcija naredi palico izredno močno in lahko, zato jo uporablja večino tekmovalcev v svetovnem pokalu. Ima tudi možnost pritrditve ščitnika. Torej, če jo ima večina smučarjev  v svetovnem pokalu, jo mora imeti tudi vaš slalomist.

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 120,00 Eur

www.tesmasport.si

 

 

5. Smučarska torba Rossignol squad big mudder

Ko ste že pomislili, da bo šlo brez Rossignola, vas presenečamo z njihovo najbolj trpežno torbo. Zadnje sezone največji hit med smučarji, ki vedo, zakaj je smučarija najlepši šport. Torbo potrebuje vsak smučar. V njej je prostora za rezervna oblačila, za pijačo in jedačo, za prenosnik in še kako skrivnost. Je zelo vzdržljiva, narejena iz lahkih a zelo trpežnih materialov, zato je dobila vzdevek: »Neuničljiva«!

ni podpisa
ni podpisa

Cena: 80,00 Eur

www.rossignol-shop.com

Več iz te teme:

Komentarji: