Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Pet razlogov zakaj imeti merilec moči

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
27. 3. 2018 | 08:03
28. 12. 2018 | 10:12
1:57

Cena je še vedno visoka, čeprav štirikrat nižja, kot je bila ob pojavu teh napravic. Torej, zdaj ni več vprašanje, vseeno pa ponujamo pet osnovnih razlogov, zakaj ga imeti.

1. Najbolj natančna ocena vaše uspešnosti pri kolesarjenju.
Merilec srčnega utripa nam je že dobro poznan. Natančno meri odziv telesa na obremenitev. Merilci moči pa kažejo delovno obremenitev, pokažejo s kako močjo obračate pedalki.


2. Pocenili so se, kar pomeni, da vam ne bo več treba odšteti par tisočakov, danes zadostuje že en tisočak (če je to poceni).


3. Analiza vaše vožnje

Odpadli ste iz prijateljevega zavetrja in se sprašujete kako je to mogoče. Merilec moči vam pove, kje ste se preobremenili, kdaj bi se morali bolj in pa koliko morate trenirati, da nikoli več ne boste odpadli iz njegovega zavetrja.


4. Konec je z nepotrebnimi kilometri
Rekreativci se največkrat vozimo »tja v en dan«, samo, da naklepamo kilometre in potem smo prepričani, da več kilometrov ko imamo na števcu boljši smo. Merilec moči dokazuje, da to sploh ni res. Preprosto vam pove, koliko treninga ste naredili preveč in koliko bi ga morali. Začudeni boste.


5. Razlog o katerem se ne govori
Če imate merilec moči se lahko primerjate tudi s Froomeom. Da, pred kratkim je na Stravi obelodanil svoje podatke. Sploh ni tako močan. Verjetno bi ga prehiteli, če ne bi imeli tako stresne službe. Na različnih portalih kolesarji objavljajo svoje podatke, zato se lahko vsak dan primerjamo z drugimi. Vsi to delamo, a nihče ne govori o temu.

ni podpisa
ni podpisa
V sodelovanju s spletno stranjo Bikeradar.com

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine