Pokazali so, kako fit je Maribor

Bodifit, največja fitnes organizacija v Sloveniji, je dokazal, kako fit je mesto in da se ljudje z veseljem udeležijo malce drugačnega športnega dogodka.
Fotografija: Dogodek je potekal v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
Odpri galerijo
Dogodek je potekal v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija

Bodifit Švic Fest je brezplačen dogodek, ki so ga organizatorji umestili v sam center mesta Maribor, gre pa za nekaj ur popularnih vodenih vadb, ki so jih vodili strokovnjaki tako iz Slovenije in tujine.

 
image_alt
Ko se iz narave spravimo pod streho, se drugače prehranjujemo


»Cilj dogodka je – v športnem duhu poživiti dogajanje v mestnem središču, obenem pa približati tovrstne vadbe tudi tistim, ki se z njimi do sedaj še morda nikoli niso srečali,« pove Marko Geršak, idejni vodja BODIFIT programa in organizator dogodka. »Z obiskom sicer ne moremo biti pretirano zadovoljni, vendar je to odsev trenutnega stanja duha. Odzivi tistih, ki so se dogodka udeležili, pa so fantastični in s tem je pravzaprav naš namen dosežen,« je še dodal.

Dogodek je potekal v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru,  gre pa za brezplačen dogodek, kjer priznani strokovnjaki iz Slovenije in tujine vodijo 5 različnih, trenutno popularnih vadbenih zvrsti.

FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija


FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
 
 

Komentarji: