Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Pomladni test tekaških copat: Pronatorji (1)

ni podpisa
ni podpisa
Uredništvo
26. 3. 2015 | 10:03
26. 3. 2015 | 12:03
4:37

Za naše bralce smo preznojili 51 parov tekaške obutve, s katero si boste lahko naredili pomlad še lepšo. V testno ekipo smo povabili rekreativni tekačici maratonki Zalo Praprotnik in Sanjo Vebster, olimpijca Janija Klemenčiča in Jureta Vajsa, prof. športne vzgoje. Kot že tolikokrat doslej se je test izvajal na testnem krogu v okolici Vrbenj in na atletskem stadionu v Radovljici z okolico.

Če ste prebrali uvodna navodila in se prepoznali med pronatorji, vam sedaj predstavljamo prvih pet tekaških copat za to skupino tekačev.

 

MIZUNO WAVE INSPIRE

139,99 €

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa


Lahek in hiter copat z odlično oporo, z novim sistemom blaženja Smooth Touch. Zelo stabilen in vzdržljiv tekaški copat, ki ponuja dobro oporo in blaženje. Izboljšan nadzor upogiba sprednjega dela za enostaven prehod stopala s pete na prste.
Testni komentar: Zelo stabilen model na vseh podlagah. Ponuja nam tudi dovolj blaženja in je hkrati tudi dovolj odziven. Primeren je za vse teže tekačev s pronacijo in za tiste z nevtralnim stopalnim lokom.
Teža moški: 279 g
Teža ženski: 245 g

 

BROOKS RAVENNA 6

134,99 €

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Tekaški copat, primeren za zmerne pronatorje in tiste z nevtralnim stopalnim lokom. V primerjavi s predhodniki nam ponuja še več udobja, predvsem zaradi zgornjega brezšivnega dela. Za odlično blaženje poskrbi tehnologija BioMoGo.
Testni komentar: Tekaška obutev, ki nam ponuja dobro oporo v petnem in sprednjem delu stopala, hkrati pa ponuja dovolj blaženja. Z njim bodo najbolj zadovoljni zmerni pronatorji in tisti z nevtralnim stopalnim lokom. Primeren je za vse teže tekačev, ki bodo tekli po vseh vrstah podlage, zelo dobro se je obnesel pri teku čez drn in strn.
Teža moški: 330 g
Teža ženski: 282 g

 

ASICS GEL KAYANO 21

174,99 € (cena Hervis)

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Nov model je še izboljšal lanski kraljevski občutek pri teku. Tekaški copat je stabilen, ponuja izvrstno blaženje. Prav tako daje večji občutek lahkotnosti kot sploh kdaj, čeprav ni lažji od lanskega modela. Z njim boste lahko ob vseh tehničnih prednostih tekli še hitreje.
Testni komentar: KAYANO 21 je primeren za vse teže tekačev s pronacijo in nevtralnim stopalnim lokom in za tiste, ki pretečejo veliko kilometrov ter želijo od obuvala dobro podporo s precej mehkobe in udobja ter jim cena ni pomembna.
Teža moški: 335 g
Teža ženski: 282 g

 

ASICS GT-2000  

139,99 € (cena Hervis)

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Izdelek, ki je primeren za tekače pronatorje in tekače z nevtralnim stopalnim lokom ne glede na težo. Odlikuje ga močno blaženje z gelom na petnem delu in pod prsti. Za dodatno blaženje in ohranjanje energije, ki jo potrebujemo pri odrivu, pa poskrbi material »SOLYTE«, ki je vgrajen v srednjem delu.     
Testni komentar: Tekaški copat nam da občutek lahkotnosti in stabilnosti. Odzval se bo tudi pri hitrejšem teku. Primeren je tudi za daljše treninge in tekmovanja po urejenih podlagah.
Teža moški: 313 g
Teža ženski: 270 g

 

ASICS GT-1000  

89,99 € (cena Hervis)

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Cenovno najugodnješi Asicsov model, ki nam ponudi nekaj manj tehnologije, zato tudi manj udobja. Primeren je za srednje težke in težke tekače pronatorje in tiste z nevtralnim stopalnim lokom, ki tečejo občasno (od 2- do 3-krat na teden).
Testni komentar: Je zelo soliden in cenovno ugoden tekaški copat za manj zahtevne tekače, ki tečejo rekreativno. Boljši podplat kot pri lanskem modelu, ponuja več opore in daje občutek boljšega blaženja.
Teža moški: 322 g
Teža ženski: 280 g

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine