Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Preizkusi zimske novosti pri Salomonu

ni podpisa
ni podpisa
Uredništvo
24. 12. 2015 | 09:12
24. 12. 2015 | 09:12
4:15

Salomon predstavlja nove revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos so za vas pripravili obilo novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči. Da bi vam to izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne smučarske teste po celi Sloveniji in nekaj tudi v tujini, kjer boste smuči lahko preizkusili na terenu, pri izbiri najbolj primernega para pa vam bodo pomagali izkušeni Salomonovi svetovalci. Poleg vsega, si lahko ob spletni prijavi priskrbite tudi 20% popust* na smučarsko vozovnico.

NOVOSTI - UREJENI TERENI:

Tisti najhitrejši boste na smučarskem testu lahko preizkusili povsem nove smuči X-MAX, kjer so združene kombinacije najboljših tehnologij, uporabljenih v svetovnem pokalu, hkrati pa se ponašajo z izjemno enostavno vodljivostjo in udobjem. Gre za produkt Salomonovega tekmovalnega oddelka, ki  je ustvarjen s pomočjo prvakov, inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Najboljše lastnosti smuči X-MAX pa so sedaj dosegljive tudi širšemu krogu smučarjev in sicer z linijo X-PRO. V razvoj teh smuči je Salomon  vključil  vse svoje najboljše tehnologije iz razvojnega oddelka ter na ta način pripeljal izjemnost ter vrhunsko izvedbo tudi rekreativnim smučarjem. Sistem POWERLINE v kombinaciji s plastjo titanove plošče poskrbi, da boste smuči kontrolirali brez večjega napora in se ob tem počutili varno. Da bo prehajanje med zavoji enostavno in igrivo poskrbi CARVE ROCKER, SEMI TWIN TAIL tehnologija zadnjega dela  smuči pa vam bo odpustila marsikatero napako in omogočala kontrolo nad smučmi tudi takrat, ko boste že utrujeni.

ni podpisa
ni podpisa

NOVOSTI - ALL MOUNTAIN:

Ljubitelji urejenih prog, ki vseeno radi zavijete v svež pršič, boste prav gotovo z veseljem preizkusili zelo priljubljeno ALL MOUNTAIN serijo smuči  X-DRIVE. Gre za najbolj natančne in vsestranske ALL MOUNTAIN smuči doslej. Odlikuje jih natančnost ter stabilnost v zavoju, hkrati pa so  okretne in lahko vodljive. Pri Salomonu so s tem dosegli brezkompromisne zmogljivosti na urejenih terenih, kot tudi izjemno lahkotno manevriranje na neurejenih podlagah. Končni rezultat pa je serija smuči, s katerimi se lahko samozavestno in odločno podate po hribu navzdol, ne glede na težavnost snežne podlage, ki je pred vami.

ni podpisa
ni podpisa

NOVOSTI - ŽENSKE SMUČI:

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženskih smuči. Njihov cilj pa ni samo razvoj smuči za tiste, ki novo tehniko karving smučanja šele osvajajo, ampak želijo zadovoljiti tudi odlične rekreativne smučarke, ki od smuči zahtevajo več! Tiste najzahtevnejše smučarke, ki zahtevajo brezkompromisen oprijem, odličen stik s podlago, hkrati pa mirnost v zavoju in enostavno vodljivost, bodo posegle po modelu W-PRO SW.

ni podpisa
ni podpisa

Vse najboljše lastnosti in tehnologije smuči W-PRO SW pa so sedaj združene v povsem novi liniji ženskih smuči, namenjene rekreativkam, ki rade uživajo na snegu tekom celega dne, ob enem pa dajo veliko poudarka na lep izgled! Skupni imenovalec novih smuči je izjemna stabilnost, lahka vodljivost v zavojih, nizka teža ter varen občutek vsak trenutek, ne glede na snežne razmere!

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

To so le nekatere od  novosti, ki jih Salomon pripravlja za prihajajočo zimsko sezono. Več o smernicah, tehnoloških novostih, prenovljenih dizajnih in še mnogo, zdaj lahko preizkusite na vašem najbližjem smučišču. Testirajte nove smuči Salomon in se prepustite izkušeni ekipi Salomona, ki vam bo svetovala pri pravilni izbiri opreme ter z dodatnimi nasveti olajšala izbor!

SALOMON SMUČARSKI TESTI:

ni podpisa
ni podpisa

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine