Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Premiera smučarskega dokumentarca 7doUSPEHA

Slovo Tine Maze Solden 20.10.2016.[maze]
Slovo Tine Maze Solden 20.10.2016.[maze]
C. R.
18. 11. 2016 | 09:11
2:04

Slovo Tine Maze Solden 20.10.2016.[maze]
Slovo Tine Maze Solden 20.10.2016.[maze]

Tina Maze v letu, ko se je odločila za tekmovalno upokojitev, ni mirovala. Skupaj z demonstratorjem alpskega smučanja Sandijem Murovcem je posnela dokumentarni film. Najboljša slovenska smučarka vseh časov je v filmu javnosti razkrila sedem skrivnosti do uspeha, kot poroča slovenska tiskovna agencija.

Tri leta po filmu Na kanto! ali angleško The Edge! sta eden najboljših demonstratorjev smučanja in utemeljitelj tehnike ups Murovec ter najboljša slovenska smučarka znova združila moči ter posnela nadaljevanje filmske zgodbe o vadbi sodobne tehnike alpskega smučanja, film z naslovom 7toHEAVEN (7doUSPEHA)!

Gre za tehnično-športni film, v katerem bosta Mazejeva in Murovec, izpostavila sedem tehničnih podrobnosti vrhunskega alpskega smučanja, ki po njunem prepričanju predstavljajo ključ do vrhunske izvedbe slehernega zavoja. Poimenovala sta jih kar Aksiomi smučanja. Poseben gost filma, ta je dolg 45 minut, je Andrea Massi, vodja ekipe Team to Amaze.

Premiera filma 7doUSPEHA bo v petek, 25. novembra, ob 20.30 uri, v kranjskem Cineplexxu. Vstopnice za ta dogodek so že v prodaji in stanejo 9,90 evra na vstopnico. Obiskovalci dveh premiernih predstav bodo imeli zagotovljen tudi prost vstop na premiere party po filmu. Na after partyju bodo za zabavo poskrbeli Matjaž Jelen, Samuel Lucas, Andrej Šifrer, Gino and Band.

Murovec, z vzdevkom Muri, je od samega začetka sodeloval z ekipo Tine Maze kot zunanji član, zadolžen je bil za iskanje rezerv v tehniki slovenske šampionke.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine