Primož Roglič je pred štartom Toura pokazal svoj novi dres

»Naredili smo nekaj drugačnega, nekaj, kar izstopa, nekaj, ker izraža, kdo sem jaz,« je Primož Roglič opisal novi kolesarski dres namenjen navijačem.
Fotografija: Novi dres je čisto nekaj drugega. Presodite sami, dobro si ga oglejte in prepoznali boste celotno Roglino športno pot. FOTO: Jumbovisma.com
Odpri galerijo
Novi dres je čisto nekaj drugega. Presodite sami, dobro si ga oglejte in prepoznali boste celotno Roglino športno pot. FOTO: Jumbovisma.com

Primož Roglič je že v nizkem štartu za letošnjo dirko po Franciji. Pred tem pa se posveča svojim zvestim navijačem. Na spletni strani Jumbo Visme je v njihovo prodajalno kolesarskih dobrot, objavil tudi svoj povsem nov kolesarski komplet z majico in hlačami. 
Na državnem prvenstvu v Kopru smo videli njegovo mini prodajalno navijaških oblačil in rekvizitov. Vendar tega čisto novega dresa še ni bilo moč kupiti. 
image_alt
10 razlogov, zakaj je Slovenija odlična izbira za ljubitelje kolesarjenja

Dres se je Rogličeva zahvala za vse tiste, ki ga spremljajo že od samega začetka v World Touru in se povsem razlikuje od vseh do sedaj videnih dresov Jumbo-Visme. Opazili smo, da ima Roglič že svojo znamko dresov, ki so šli dobro v prodajo. Seveda pa je moč v športnih prodajalnah kupiti njegovo majico lanskega državnega prvaka. To je tista, zdaj že skoraj legendarna majica, s slovensko zastavo na dresu Jumbo Visme.

Novi dres je čisto nekaj drugega. Presodite sami, dobro si ga oglejte in prepoznali boste celotno Primoževo športno pot. 
FOTO: Jumbovisma.com
FOTO: Jumbovisma.com

FOTO: Jumbovisma.com
FOTO: Jumbovisma.com

FOTO: Jumbovisma.com
FOTO: Jumbovisma.com

Komentarji: