Roza test: Rokavičke za nežna dekleta

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

 Rokavice sem preizkusila pri temperaturi pod 10 stopinj, saj manj ni bilo. Odlično so se izkazale, tudi med spustom in vožnjo skozi hladno dolino me ni zazeblo v prste. Rokavice so namreč podložene in imajo membrano windstopper, ki odlično zadržuje veter in mraz, hkrati pa še vedno diha, da vam v toplejših delih ni vroče. Poleg tega je zgornji sloj rokavic neprepusten. Nadvse uporaben se mi je zdel všitek na palcu iz dobro vpojnega materiala za brisanje nosa in znoja, čeprav tako vroče meni med testom ni bilo.

Omembe vredna ja tudi barva rokavic, za test sem izbrala živo fluorescenčno rumeno, ki se ponaša z odlično odsevnostjo tudi v megli. Barvo je za znamko GORE razvilo podjetje 3M. Seveda najdete rokavice tudi v drugih barvah, v črni ali v kombinaciji z rdečo ali belo. Toda posebna odsevnost je značilna samo za rumene rokavice.

Rokavice sem na pokušino dobila v trgovini Factorystore. Cena: 49,95 evra.

Ker je trgovina v Grižah, mogoče malce od rok za zahodni del Slovenije, rokavice lahko tudi naročite, saj ponujajo brezplačno dostavo za vse nakupe nad 10 evrov.

Več iz te teme:

Komentarji: