Škofjeloški 5. Tek štirih mostov

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

V soboto, 11. junija 2016, bo v Škofji Loki potekal že 5. Tek štirih mostov, ki se bo začel s petkovim uvodom in druženjem tekačev ob testeninki, živi glasbi, športni tržnici in nočnim LUFt-om (Loškim umetniškim festivalom). Ambasadorji letošnjega že 5. Teka štirih mostov so Miha Guštin, Andrej Miklavc, Jernej Tozon in Matic Skube.

Tek štirih mostov je prepoznaven predvsem po tem, da Ločani poskrbijo za izjemno navijaško vzdušje ob celotni progi. Tudi letos pričakujejo številne navijače, organizatorji v okviru Društva T4M in Športne zveze Škofja Loka s podporo Občine Škofja Loka pa bodo spet povezovali niti in se trudili, da bo vse potekalo po načrtih.

Za veličastni uvod bodo poskrbeli vrtčevski otroci in šolarji, osrednji dogodek pa je seveda nočni Tek štirih mostov na 10 km s startom ob 21. uri. Kot vsako leto bodo tudi letos tekli slepi in slabovidni tekači z njihovimi spremljevalci, ki jih finančno podpre škofjeloški Lions klub.

1 evro od vsake prijavnine namenijo za dobrodelnost in letos bodo zbrana sredstva namenili družini tragično preminulega 43-letnega moškega iz Breznice pod Lubnikom v Škofji Loki, ki je 18. aprila 2016 izgubil življenje v delovni nesreči v Dolenji Žetini.

Na Mestnem trgu bo delovala športna tržnica, in sicer v petek, 10. junija, od 18. do 23. ure, v soboto pa od 10. ure dalje.

Pričakujejo, da se bo udeležba na dvodnevni prireditvi približala številu 2.700. Spremljevalni zabavno-športni program bo poskrbel, da nikomur ne bo dolgčas. Sobotni dan bo dolg in se bo končal s prijetnim druženjem ob živi glasbi na Mestnem trgu, ki skupaj s Cankarjevim tvori enoviti prireditveni prostor.

Na Mestnem trgu v Škofji Loki bo v četrtek, 09.06. ob 19.00 potekalo druženje z novinarji s prisotnostjo ambasadorjev in organizatorjev.

SPLETNA STRAN: www.tekstirihmostov.si/
PRIJAVE: www.prijave.si/T4M/
FB STRAN: www.facebook.com/TekStirihMostov/
FB DOGODEK: www.facebook.com/events/1668123130119030/

Več iz te teme:

Komentarji: