Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Slovenija ena najbolj romantičnih destinacij za Valentinovo

V Sloveniji je izpostavljen Špičnik v vzhodnem delu Slovenije, le streljaj od Maribora.
Srce med vinogradi: FOTO: Mapio.net 
Srce med vinogradi: FOTO: Mapio.net 
M.C.,TTA
13. 2. 2021 | 09:03
1:49
Ameriški Forbes povzema potovalni portal European Best Destinations, ki je Slovenijo, natančneje Špičnik, vključil na seznam destinacij, ki jih je vredno obiskati na praznik zaljubljenih.
image_alt
Stopanje na stopnico

Slovenska tiskovna agencija sporoča, da članek v ameriškem Forbesu povzema potovalni portal European Best Destinations, ki predstavlja tematike s področja evropske kulture in turizma. Slovenijo je medij vključil na seznam destinacij, ki jih je vredno obiskati na praznik zaljubljencev. Čeprav so se, kot navaja Forbes, sanje o romantičnem pobegu za Valentinovo zaradi epidemije razblinile, je sedaj odlična priložnost za razmislek o skupnem oddihu, morda rezerviraciji in oblikovanja načrtov z ljubljeno osebo za čas, ko bodo potovanja ponovno možna. 
image_alt
Kako naj starejši začne telovaditi in zakaj?

Članek govori o alternativah tradicionalnim destinacijam za zaljubljene, za bolj izviren in avtentičen romantični oddih. V Sloveniji so izpostavili Špičnik v vzhodnem delu Slovenije, le streljaj od Maribora, kjer se nahaja pot v obliki srca. Celotno državo opisujejo kot deželo, »ki združuje naravo in kulinariko ter ponuja krasne razglede«. Predlagajo, da se na romantično pot po Sloveniji odpravite z avtomobilom. Le nekaj minut stran od Maribora vas čaka, po njihovih besedah, »eden najbolj romantičnih krajev v Evropi«, Špičnik, kjer se cesta v obliki srca vije med hribi posejanimi z vinogradi. Poudarijo tudi, da je regija poznana po izjemnih vinih in predlagajo okušanje.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine