Sodobna Sport Billy torbica za ženske

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Časi, ko ste s seboj v službo vlekle tri različne torbice, nahrbtnike ali vrečke, saj ste po službi bili dogovorjeni s prijateljico na kosilu, kasneje pa odhiteli naravnost v tekaške čevlje in na fitnes, so mimo. Obstaja moderna in preprosta rešitev podjetjaGymTote, ki se je zdaj preimenoval v Fact + Fiction.

Podjetje prihaja iz Združenega Kraljestva, a je zaradi hitro rastočega posla svoje lovke »stegnil« še prek luže v ZDA. Podjetje izdeluje zelo kvalitetne torbice, ki so odgovor na vsako vprašanje tekačice, ki mora priti skozi dan in ob tem izgledati dobro.

 

ni podpisa
ni podpisa

F+F ponuja številne modele torbic, nam je bil najbolj všeč model, ki smo ga priložili na fotografiji in ki nosi ime Sophia. Zgornji del torbice je namenjem za vsakdanjo rabo, saj je dovolj velik za vaše ključe, denarnico, telefon in ličila, a dovolj majhen, da jih ne boste izgubile v torbici. V torbici sta še dva zelo pomembna ločena dela. Prvi je za vaše čevlje, drugi za oblačila. Žepi v torbici ločujejo vaše stvari, kar pomeni, da nikoli več ne boste potegnili na plano prepotene majice ali hlačk, medtem ko boste iskale ključe od avta.

Torbice premorejo tudi poseben del za prenosne računalnike ali tablice, odvisno od modela torbice za katerega se odločite. Torbice imajo sicer kar zasoljene cene – najcenejše stanejo okoli 100 evrov – a ko boste ugotovile, da ste v resnici dobile tri torbice v eni, vam mogoče takšnega zneska več ne bo težko odšteti.

ni podpisa
ni podpisa

Torbice lahko operete in očistite po vsaki vadbi, saj so njeni deli lahko dostopni in jih lahko obrišete tudi z mokrimi robčki in dezinfecirate, potem ko ste v njej nosile prepotena športna oblačila

Dame v najboljših letih bodo to torbico zagotovo poimenovale Sport Billy!!  https://shopfactandfiction.com/

 

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: