Terenca za vsak dan

Vsestranska Merrellova modela pohodno-tekaške obutve v moški in ženski izvedbi, Nova in Antora Mid WTPF.
Fotografija: Preizkusili smo ga na urejenih nezahtevnih asfaltnih mestnih ulicah in neurejenih zahtevnejših podlagah okoliških travnikov, gozdov in vzpetin. FOTO: Uroš Hočevar/delo
Odpri galerijo
Preizkusili smo ga na urejenih nezahtevnih asfaltnih mestnih ulicah in neurejenih zahtevnejših podlagah okoliških travnikov, gozdov in vzpetin. FOTO: Uroš Hočevar/delo

Lahkoten, hiter polvisok pohodni čevelj je namenjen sprehodom in teku v naravi. Preizkusili smo ga na urejenih nezahtevnih asfaltnih mestnih ulicah in neurejenih zahtevnejših podlagah okoliških travnikov, gozdov in vzpetin.
image_alt
Tekači, 57-krat dober tek - nevtralci in pronatorji

Na nezahtevnih mestnih in travniških podlagah nam je udobje zagotavljala vodoodbojna membrana InvisibleFit, ki je izredno lahka in omogoča odličen oprijem stopala s čevljem, podobno kot rokavica. Hkrati nam nudi dovolj zračnosti in zaščite pred mokroto.

Pri hoji po gozdovih in vzpenjanju na okoliške hribe smo dali poudarek preizkusu oprijema podplata Vibram s podlago. Izkazalo se je, da je oprijem tako na suhi kot mokri podlagi dober. Na hitrih sestopih smo občutili vgrajene varovalne blazine za blaženje udarcev. Za stabilnost pohodno-tekaškega koraka je poskrbela plošča Trailprotect, za blaženje pa vgrajeni vložek EVA.
Antora Mid WTPF. FOTO: Arhiv proizvajalca
Antora Mid WTPF. FOTO: Arhiv proizvajalca

Kljub večdnevnemu testiranju nismo občutili pretirane utrujenosti stopal, za kar poskrbi Merrellova zračna blazina v petnem delu, poleg tega so zaradi antibakterijske zaščite M-Select FRESH v vložku stopala ostala sveža.
Večnamenska modna pohodna-tekaško obutev za vsak dan.
Nova Mid WTPF. FOTO: Arhiv proizvajalca
Nova Mid WTPF. FOTO: Arhiv proizvajalca

Komentarji: