Tri osnovne vaje za hudo definirano telo: Pasja bombica

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Pozabimo za trenutek na zapletene skupke vadb in se, skupaj z izklesano CrossFit tekmovalko Christmas Abbott, posvetimo prečudoviti preprostosti.

Le en pogled na izklesano telo Christmas Abbott nam skupaj z njenimi ogromnimi mišicami in ravnim trebuhom daje občutek, kot da gre za superjunakinjo. V višino meri le 160 centimetrov, a v njej se skriva ogromna moč. Ne samo to, tudi v svetu dirkalnega športa je zelo aktivna, saj je prva ženska, ki je postala uradna članica NASCAR ekipe, uteži na olimpijski ravni dviguje kot za šalo. poleg tega pa je obraz CrossFit tekmovanj in lastnica telovadnice. Ni slabo, kaj?

Pasja bombica

Kako: Vaja je preprosta in dobro znana tudi tistim, ki vadbo povohajo bolj poredko. V filmih z vojaško tematiko jih pogosto vidimo, zato smo jih čez leta praktično že osvojili.

Začnemo v vzravnanem položaju z rokami ob telesu.

ni podpisa
ni podpisa

V skoku istočasno razširite roke nad glavo in noge navzven. Poskušajte pristati na prstih v razkoraku in z rahlo pokrčenimi koleni, da ne pride do poškodbe.

ni podpisa
ni podpisa

V zadnji točki vaje zaploskajte z rokami povsem nad glavo. Hitro skočite nazaj v prvoten položaj, kjer ste vajo začeli z rokami ob telesu. Tako, opravili ste eno pasjo bombico. Ker jih je tudi v pirotehničnem smislu v paket u več, jih ponavljajte po zmožnostih in ne pozabite pravilno dihati med skoki.

ni podpisa
ni podpisa

Izognite se napakam: Ne krčite komolcev, roke naj bodo iztegnjene skozi celotno vajo.

Nasvet: Pasje bombice so odličen način kako v kratkem časovnem obdobju poženemo kri po telesu in opravimo kardio trening, brez obiska telovadnice ali fitnesa. Vajo lahko izvajamo kjer koli. Poskusite ob vsakih oglasih med vašo najljubšo serijo opraviti po 30 ponovitev. Pa brez kokic v rokah! 

Več iz te teme:

Komentarji: