Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

WaterRowerClassic. Več kot le simulator veslanja

ni podpisa
ni podpisa
7. 11. 2017 | 12:11
2:10

Vadba na  simulatorjih veslanja? Težko je najti kaj boljšega. To piše na naši spletni strani, jasno, da za tem stojimo, ker je res. Težko je najti kompleksnejšo vadbo, kot je veslanje na takšnem simulatorju.

Seveda poznamo več vrst »veslačev«, od enostavnejših in cenejših do bolj sofisticiranih in dražjih.

Nekateri so pravi oblikovalski dosežki, ki lahko celo okrasijo dom.

Še zlasti lepi so tisti, leseni, kjer je treba premagovati upor vode, ki je spravljena v posebnem balonu oz. posodi na napravi.

WaterRowerClassic je simulator veslanja, ki te resnično očara. Res je, da najprej pomisliš, da ga ne bi imel v stanovanju, saj kaj če spusti voda. Trinajst litrov v posodi in nov parket….

Če ste gledali teve serijo House Of Cards, tako mašinico v njej priganja tudi Kevin Spacey kot lik Francisa Franka Underwooda.

Tistih trinajst litrov je ravno dovolj, da pri veslanju nudijo dovolj upora. Na monitorju boste lahko sledili času vadbe, preveslani razdalji, moči veslanja in številu zavesljajev.

Leseno ogrodje naprave je iz oljenega apalaškega črnega oreha, ki je tako sijajen kot svetljenje vode v prozorni posodi.

Začetki podjetja  Water Rower segajo v osemdeseta leta prejšnjega stoeltja, ko je podjetje ustanovil veslač, reprezentant ZDA, John Duke, na Rhode Islandu, kjer je še vedno sedež ameriškega dela podjetja.

Angleški del podjetja je nastal leta 1991, od koder so robo prodajali po Evropi. London  je nekako zdaj postal središče vsega dogajanja v podjetju, čeprav imajo poleg že omenjenega ameriškega dela izpostavo tudi v Avstraliji.

Več na www.waterrower.com/wrclassic.php, kjer je mogoče dobiti vse podatke  in še načrt vadbe. A ne tako dober, kot na naši spletni strani.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine