Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Zadnji dan sejma športa Aktivni in fit

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
4. 2. 2017 | 12:02
2:57

Sejem športa Aktivni in fit

Med 1. in 4. februarjem se bo na Gospodarskem razstavišču odvijal sejem športa Aktivni in fit – dogodek, ki bo pod eno streho ponudil spoznavanje športnih trendov in novosti, preizkušanje športne opreme in prehranskih dodatkov, izmenjavo mnenj in izkušenj z drugimi športniki ter vsesplošno spoznavanje športne scene.

Pravilna vadba, prehrana in skrb za zdravje s pomočjo športa bodo poglavitne teme bogatega nabora predavanj in okroglih miz s športnimi organizacijami in pomembnimi osebami v svetu športa.

Sejem bo poleg razstavnega dela ponudil strokovni in zabavni program ter tako obiskovalcem na enem mestu omogočil:

- seznanitev z organizatorji športnih rekreativnih tekmovanj;
- ponudnike športnih storitev in opreme, ter športne prehrane;
- rešitve za bolečine v mišicah in regeneracijo;
- pripomočke za lajšanje športnih poškodb;
- zabavne preizkuse nevsakdanjih športov, novih načinov vadb in rekvizitov.

Na voljo bodo predavanja na tematiko vadbe po porodu, nasveti nutricionistke in vadbe s pomočjo aparata IMS ter kolesarski forum Alpe-Adria na temo gorskega kolesarjenja. Zanimive bodo tudi okrogla miza s Fitnes zvezo Slovenije o varni vadbi, Olimpijskim komitejem Slovenije na temo žensk v športu ter okrogla miza Gibalna aktivnost zaposlenih, ki jo pripravljamo na Športni uniji Slovenije skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije. Okrogla miza, ki bo predstavljala celostni zaključek 11. Kongresa športa za vse, bo na programu v petek, 3.2.2017 s pričetkom ob 13.30.

Organizatorji bodo poskrbeli tudi za športno obarvano zabavo obiskovalcev sejma: druženje z olimpijkama Tino Mrak in Veroniko Macarol, klepet s slovenskimi specialkarkami, članicami rekreativnega društva ljubiteljic kolesarjenja. V slackline parku Balansa boste lahko preizkusili svoje plezalne zmožnosti na plezalni steni Smartstone z oprimki iz pravega kraškega kamna, skupaj s finalistko šova Slovenija ima talent Anjo Šivic spoznali zahtevnost akrobatskega plesa na drogu, razgibali svoje telo in možgane z IQ Fitnesom, zajahali maketo konja v naravni velikosti Konjeniškega centra Celje, ukrotili divje valove Soče z mini raftom ekipe X Point in še in še.

Pozabili niso niti na dobrodelno noto, saj boste lahko vsi obiskovalci sejma skupaj s parakolesarji ŠD Eskadrilja 2050 vrteli pedala in nabirali sredstva za spodbujanje parakolesarstva med mladimi invalidi.

Vse dni sejma bo potekala tudi velika nagradna igra Aktivni in fit, katere vrhunec bo soboto, 4. 2. 2017, ko bodo med obiskovalci sejma izžrebali dobitnike nagrad partnerjev.


 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine