FOTO: Kim Kardashian nosi tangice iz leta 1997

Šlo naj bi za model, ki ga je pred tem na modni pisti pred 21 leti nosila manekenka.
Fotografija:  FOTO: Reuters
Odpri galerijo
 FOTO: Reuters

Kim Kardashian je poskrbela, da se o njej spet piše in govori. Na instagramu je objavila fotografijo, na kateri nosi tangice s kovinskim elementom. Izkazalo se je, da gre za kos, ki ga je leta 1997 za Gucci ustvaril Tom Ford in je bil del kolekcije pomlad/poletje.

Čeprav ni znano, od kod je Kim dobila ta prestižni kos, se večina ob misli, da nosi spodnje perilo, ki ga je pred njo nosil nekdo drugm zgraža. Čeprav ima Kim vsa sredstva in možnosti, da je hlačke pred uporabo dezinficirala in očistila, strokovnjaki opozarjajo pred nakupovanjem 'vintage' spodnjega perila.

Guccijeve starinske tangice pa tudi na spletu dosegajo neverjetne cene. Na ebayu so podobne prodali za nekaj več kot 600 evrov, na spletni strani Poshmark pa so šle za več kot 1125 dolarjev. 

Strokovnjaki še pravijo, da bi bilo treba spodnje perilo po vsaki uporabi temeljito oprati na 60 stopinjah in ga po letu dni nošenja zavreči. Opozarjajo tudi na nevarnosti, ki jih s seboj prinaša nošenje tangic in dodajajo, da je najboljši material za spodnje perilo bombaž. Poliester in najlon namreč nista dovolj zračna, povzročata še večjo vlago in zadržujeta toploto.
 

Komentarji: