Razvpiti McGregor še nima dovolj »diamanta«

Irski zvezdnik mešanih borilnih športov se bo 10. julija še tretjič pomeril z ameriškim asom Dustinom Poirierjem.
Fotografija: Conor McGregor je trdno odločen poravnati račune z Dustinom Poirierjem. FOTO: Jeff Bottari/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Conor McGregor je trdno odločen poravnati račune z Dustinom Poirierjem. FOTO: Jeff Bottari/Usa Today Sports

Irski zvezdnik mešanih borilnih športov Conor McGregor, ki ima v svoji profesionalni statistiki 22 zmag (od teh kar dvajset s prekinitvijo) in pet porazov, je lani že napovedal konec kariere. Vendar si je kmalu premislil in se pred dobrima dvema mesecema vrnil v kletko za drugi obračun z Američanom Dustinom Poirierjem (27 zmag, 20 s prekinitvijo, 6 porazov).

Čeprav je razvpiti Dublinčan konec januarja na spektaklu združenja UFC v Abu Dabiju doživel hud poraz (s tehničnim nokavtom v drugi rundi), še nima dovolj. Tako je že potrdil, da se bo še tretjič spoprijel z »diamantom«, kakor se glasi vzdevek 32-letnega asa iz Lafayetta v Louisiani. Znova naj bi se udarila 10. julija, prizorišče njunega tretjega spopada pa še ni znano.

»Datum dvoboja je rezerviran: 10. julija boste videli moj pravi obraz,« je prek družbenega omrežja twitter čivknil McGregor in zagrozil, da bo Poirierja uničil podobno, kot ga je v prvem medsebojnem obračunu konec septembra leta 2014, ko se je v Las Vegasu veselil zmage s klasičnim nokavtom že v uvodni rundi.

Preberite še:

Komentarji: