Dallas ugiba o vrnitvi Luke Dončića

V pisani noči pod severnoameriškimi koši Toronto izgubil brez Gorana Dragića, Denver pa brez Vlatka Čančarja.
Fotografija: Po zadnji poškodbi še ni jasno, če bo Luka Dončić nocoj pripravljen za nastop ob gostovanju Dallasa v Phoenixu. FOTO: Kevin Jairaj/USAToday Sports
Odpri galerijo
Po zadnji poškodbi še ni jasno, če bo Luka Dončić nocoj pripravljen za nastop ob gostovanju Dallasa v Phoenixu. FOTO: Kevin Jairaj/USAToday Sports

V pisani paleti šestih tekem košarkarskega večera v ligi NBA sta bila aktivna tudi kluba s slovenskima košarkarjema. Toda niti Gorana Dragića po odločitvi trenerja pri Torontu niti Vlatka Čančarja zavoljo poškodbe pri Denverju tokrat ni bilo na igrišču.

image_alt
Nowitzkijev dres pod strop dvorane v Dallasu

Dragićevi soigralci so gladko izgubili pri Utahu (103:119), Čančarjevo moštvo pa doma s Philadelphio (89:103). Novi izziv pa bo v prihajajočem večeru oz. noči po srednjeevropskem času pred Dallasom, saj igra to moštvo v tem tednu brez poškodovanega prvega asa, 22-letnega Luke Dončića. Tokrat je pred Dallasom gostovanje v Phoenixu, na uradni klubski strani pa so v pričakovanju te tekme zapisali, da nastop slovenskega zvezdnika še ni zanesljiv.

Junak zadnjega večera v ligi NBA pa je bil Steph Curry. Zbral je kar 40 točk za novo zmago Golden Stata, tokrat proti Clevelandu (104:89), to pa je v 15 tekmah že 13. uspeh sezone Curryjevega moštva. 

FOTO: Tom Pennington/Afp
FOTO: Tom Pennington/Afp

Preberite še:

Komentarji: