V Manchester United tudi zastonj, če bo treba

Harry Kane želi zapustiti Tottenham in okrepiti rdeče vrage, s katerimi bi lovil rekord v premier league. Ima še enoletno pogodbo, v Bayern ga ne mika.
Fotografija: Harry Kane ima dovolj igranja v Tottenhamu. FOTO: Scott Heppell/ Reuters
Odpri galerijo
Harry Kane ima dovolj igranja v Tottenhamu. FOTO: Scott Heppell/ Reuters

Tottenham je imel slabo sezono, v kateri je zasedel šele osmo mesto v premier league in ga prvič po letu 2009 ne bo v evropskih tekmovanjih, posloviti se je moral trener Antonio Conte, ki še nima naslednika.

Kot kaže, pa bodo Spurs ostali tudi brez najboljšega igralca. Harry Kane (30) je odločen zapustiti severni London, njegova edina destinacija pa je Manchester United. Tottenham bi ga raje prodal v tujino, kjer se je zanj ogrel Bayern, a napadalec želi ostati v Angliji, kjer mu samo še 48 golov manjka do rekorderja Alana Shearerja z 260.

Kane ima še enoletno pogodbo in če mu predsednik Daniel Levy ne bo pustil oditi, bo šel naslednje leto na Old Trafford kot prost igralec brez odškodnine, je poročal The Sun. Kane, ki je v klubu od 11. leta, se noče zameriti navijačem s prestopom k mestnima tekmecema Chelseaju ali Arsenalu.

Harry Kane lovi strelski rekord v Angliji. FOTO: Oli Scarff/AFP
Harry Kane lovi strelski rekord v Angliji. FOTO: Oli Scarff/AFP

Zanimiv bi bil tudi Newcastle, a bogati savdski lastniki nočejo za enega igralca odšteti 120 milijonov evrov, še navaja časnik.

Preberite še:

Komentarji: