Hrvaška: Navijači spet na nogometnih tekmah

Že konec tedna bodo igrali tekme hrvaškega prvenstva z navijači na tribunah.
Fotografija: Navijači bodo spet uživali v nogometu na stadionih, torej kot na tej tekmi med Rijeko in Dinamom na Rujevici. FOTO: Matej Družnik/Delo
Odpri galerijo
Navijači bodo spet uživali v nogometu na stadionih, torej kot na tej tekmi med Rijeko in Dinamom na Rujevici. FOTO: Matej Družnik/Delo

S Hrvaške prihajajo razveseljive novice za navdušence nad nogometno igro. Tamkajšnja oblast bo po virih iz naše južne sosede dovolila vrnitev navijačev na nogometne tekme že za prihajajoči konec tedna.

Zadnji konec tedna se je vrnil hrvaški nogomet, navijači bodo očitno sledili kmalu. To je za hrvaški Sportklub potrdil Krunoslav Capak, človek, ki je bil med pandemijo koronavirusa med zdravstvenimi avtoritetami na Hrvaškem.

»Priporočili bomo nekatere omejitve, ki jih bodo morali spoštovati klubi, nogometaši in navijači, toda v seštevku se bodo navijači vrnili na stadione,« je zatrdil Capak. To pomeni, da prav na nobeni tekmi nogometni objekti ne bodo polno zasedeni, toda hkrati gre za odlično novico za nogomet in močno sporočilo za celotno družbo, so prepričani na Hrvaškem.

Preberite še:

Komentarji: