Komu poslastica na Bernabeu, bo Arsenal potrdil osmino finala?

Sredine tekme lige prvakov prinašajo napete obračune 5. kola predvsem v izenačenih skupinah A in B, kjer ima vozovnico za osmino finala zaenkrat le Bayern.
Fotografija: Na prvi tekmi sta Napoli in Real pripravila pravi šov, kdo se bo veselil tokrat? FOTO: Ciro De Luca/Reuters
Odpri galerijo
Na prvi tekmi sta Napoli in Real pripravila pravi šov, kdo se bo veselil tokrat? FOTO: Ciro De Luca/Reuters

Sredine tekme lige prvakov prinašajo nekaj zvezdniških obračunov, nogometno poslastico si lahko obetamo na Santiagu Bernabeu, kjer bo pri Realu gostoval Napoli. Prva tekma na štadionu Diega Armanda Maradone je postregla z odprtim nogometom in zmago gostov (2:3), tokrat bo rezultatski pritisk le na plečih Neapeljčanov. Real si je osmino finala že zagotovil, z zmago bi si jo pred zadnjim kolom tudi Napoli.

Odprto je tudi v skupini B, kjer bo Arsenal gostil francoski Lens, Sevilla pa PSV. Londončani so na vrhu skupine z 9 točkami, sledita PSV in Lens s po petimi, zadnja je Sevilla z dvema točkama. Vse je torej še odprto v lovu na osmino finala. Zelo napeto bo tudi v vročem Istanbulu, kjer bo Galatasaray v tekmi za biti ali ne biti za obe ekipi gostil Manchester United.

Brez rezultatskega bremena pa bodo ekipe v skupini D, Real Sociedad in Inter sta že v osmini finala, na zadnjih dveh tekmah se bosta borila le še za prvo mesto v skupini in boljše izhodišče za izločilne boje. 

image_alt
Zdesetkane rdeče vrage na poti iz pekla v raj čaka soočenje s 30-letnim urokom

Nogomet – liga prvakov, 5. kolo (21.00):

- skupina A:

Galatasaray – Manchester United (18.45)

Bayern München – København

- skupina B:

Sevilla – PSV Eindhoven (18.45)

Arsenal – Lens

- skupina C:

Braga – Union Berlin

Real Madrid – Napoli

- skupina D:

Benfica – Inter

Real Sociedad – Salzburg

Preberite še:

Komentarji: