Lionel Messi zahteva od Barcelone enostransko prekinitev pogodbe

Po pogovoru z Ronaldom Koemanom je izrazil željo, da bi kariero nadaljeval drugje.
Fotografija: Lionela Messija v Barceloni vse bolj boli glava. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Lionela Messija v Barceloni vse bolj boli glava. FOTO: Reuters

Barcelona – Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je vodstvu Barcelone po faksu poslal sporočilo, da želi enostransko odpovedati pogodbe, so danes zapisale številne tiskovne agencije, ki se sklicujejo na vire iz katalonskega kluba. Po poročilih so Messijevi odvetniki naznanili, da želi njihova stranka prekiniti pogodbe v skladu s klavzulo, ki se je iztekla 10. junija. V slovitem katalonskem klubu medtem menijo, da ima 33-letni Messi veljavno pogodbo z njimi do 30. junija 2021.
 

Po 20 letih močno razočaran


V zadnjem času so se številni španski in tuji mediji razpisali o odhodu Messija iz Barcelone. Južnoameriški nogometni čarodej v dresu blaugrane je že opravil pogovor z novim trenerjem Ronaldom Koemanom in mu dejal, da svojo prihodnost v večji meri vidi drugod kot v katalonski metropoli.

Po navedbah španskih medijev je Messi, ki je kar 20 let zvest Barceloni, razočaran nad številnimi neuspehi v evropskih tekmovanjih, njegova nejevolja pa se je poglobila po polomu z 2:8 v četrtfinalni tekmi lige prvakov z Bayernom. Kandidati za nakup naj bi bili zgolj trije, in sicer Manchester City, Paris Saint-Germain in milanski Inter.

Komentarji: