Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Manchester United se je opekel v Newcastlu

Na zadnji tekmi 19. kola angleškega prvenstva sta se Newcastle in Manchester United po dinamični predstavi razšla z neodločenim izidom 1:1.
Rezervist Edinson Cavani je vrnil v igro Manchester United, toda gostje niso zmogli zabiti več kot gola in osvojili so le točko. FOTO: Tony Obrien/Reuters
Rezervist Edinson Cavani je vrnil v igro Manchester United, toda gostje niso zmogli zabiti več kot gola in osvojili so le točko. FOTO: Tony Obrien/Reuters
F. T.
27. 12. 2021 | 23:10
27. 12. 2021 | 23:22
1:36

Na zadnji tekmi 19. kola angleškega nogometnega prvenstva sta se Newcastle in Manchester United po dinamični predstavi razšla z neodločenim izidom 1:1. Vodilni gol za gostitelje je zabil Francoz Allan Saint-Maximin v 7. minuti, za rdeče vrage pa je izenačil Urugvajec Edinson Cavani v 71. minuti, sicer rezervist, ki je vstopil v igro v drugem polčasu.

V seštevku se zdi, da je bil Newcastle boljši tekmec, četudi je Manchester United krasila »boljša« statistika. Navsezadnje je domači adut Jacob Murphy v izdihljajih tekme zadel tudi vratnico, vratar Uniteda David De Gea pa je pozneje preprečil gol s pravo parado. Gostujočemu trenerju Ralfu Rangnicku so komentatorji očitali tudi preveč ofenzivnih igralcev v enajsterici.

Manchester United se je po današnjem remiju po točkah izenačil s šestouvrščenim West Hamom. Oba za vodilnim Manchester Cityjem zaostajata kar 19 točk, medtem ko Newcastle ostaja na 19. mestu premier league. Tekme Burnley - Everton, Liverpool - Leeds in Wolverhampton - Watford so bile zavoljo številnih okužb z novim koronavirusom v nekaterih taborih preložene na drug termin.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine