Messi jo je skupil že na prvem treningu

Pred Barcelono še dve prijateljski tekmi v Miamiju in Michiganu.
Fotografija: Pri Messiju gre za poškodbo desne mečne mišice, ponavadi je treba pri tovrstnih poškodbah počivati dva tedna. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Pri Messiju gre za poškodbo desne mečne mišice, ponavadi je treba pri tovrstnih poškodbah počivati dva tedna. FOTO: AFP

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, ki je sinoči izpustil pokal Gamper, s katerim nogometaši Barcelone tradicionalno začenjajo novo sezono, se je poškodoval na prvem treningu po vrnitvi. To pomeni, da bo 32-letni kapetan Barcelone zaradi poškodbe mečne mišice izpustil turnejo Barcelone po ZDA, so danes sporočili iz španskega prvaka.

Iz Barcelone so še sporočili, da gre za poškodbo desne mečne mišice, vendar niso dodali, za kako hudo poškodbo gre in koliko časa bo kapetan blaugrane odsoten z igrišč, vendar je ponavadi pri tovrstnih poškodbah treba počivati dva tedna, poroča STA. Barcelona bo na ameriški turneji odigrala dve tekmi z italijanskim prvoligašem Napolijem, 7. avgusta v Miamiju in 10. avgusta v Michiganu.

Nogometaši Barcelone so sicer sinoči osvojili pokal gamper, potem ko so pred skoraj 99.000 navijači na stadionu Camp Nou premagali Arsenal z 2:1. Pred tekmo, v kateri so blesteli mladi Frenkie De Jong, Antoine Griezmann in Riqui Puig, je nekaj besed razprodanemu stadionu namenil tudi kapetan Messi, ki tekme ni igral, saj se je šele vrnil z dopusta.

Preberite še:

Komentarji: