Mojstrovina in poškodba Mohameda Salaha (VIDEO)

Liverpoolov ostrostrelec je k zmagi Egipta nad eSvatinijem (nekdanjim Svazijem) prispeval gol neposredno z udarcem iz kota.
Fotografija: Mohamed Salah je poškodbo utrpel v zadnjih minutah dvoboja. FOTO: Mohamed Abd El Ghany/Reuters
Odpri galerijo
Mohamed Salah je poškodbo utrpel v zadnjih minutah dvoboja. FOTO: Mohamed Abd El Ghany/Reuters

Kairo – Liverpoolov nogometni zvezdnik Mohamed Salah je sinoči ponovno dokazal neizmerno mojstrstvo. K prepričljivi zmagi Egipta s 4:1 nad eSvatinijem (do nedavnega Svazijem) v kvalifikacijskem dvoboju afriškega pokala narodov je 26-letni ostrostrelec v 45. minuti prispeval zadnji zadetek za vodstvo s 4:0, ki je osupnil športno javnost – dosegel ga je namreč neposredno z udarcem iz kota! Vseeno pa je svojim otoškim klubskim delodajalcem nakopal nemalo skrbi, saj obračuna ni mogel dokončati.


Poškodba mišice


V drugem polčasu, tik pred koncem tekme, je namreč utrpel poškodbo mišice, zaradi katere je bil prisiljen predčasno zapustiti igrišče. Reprezentančna zdravniška služba je sicer skušala nemudoma pomiriti strasti, da gre za manjšo poškodbo in nič usodnejšega, ali je res tako, pa bo jasno šele, ko se bo vrnil na Otok. Zdaj bo imel teden dni časa za popolno okrevanje, preden ga prihodnjo soboto čaka nadaljevanje ligaške sezone na gostovanju pri Huddersfieldu, nato pa štiri dni pozneje še domač dvoboj lige prvakov s Crveno zvezdo.

Preberite še:

Komentarji: