Nogometna tržnica: Neymar ostaja v Parizu, Alisson v Liverpool

Najbolj vroča brazilska reprezentanta na nogometni tržnici sta rešila svoji klubski vprašanji pred prihajajočo sezono. 
Fotografija: Alisson Becker se seli v Liverpool.
Odpri galerijo
Alisson Becker se seli v Liverpool.

Težave Liverpoola z vratarji so dobro znane, vlečejo se že nekaj let, vrhunec pa so dosegle v finalu lige prvakov, kjer je Loris Karius naredil dve veliki napaki in zmago skorajda podaril madridskemu Realu. Zdaj so rdeči iz mesta Beatlov vendarle našli dolgoročno rešitev med vratnicama, v Liverpool prihaja brazilski reprezentančni vratar Alisson. 

Po odlični sezoni pri Romi in dobrih predstavah za brazilsko izbrano vrsto je Liverpool zanj odštel kar 75 milijonov evrov, kar je največja odškodnina za vratarja doslej. Vsa namigovanja, da se seli k madridskemu Realu, je zavrnil tudi Neymar, ki je na kratko objavil, da ima s PSG podpisano dolgoročno pogodbo, ki jo namerava spoštovati, zato s prestopom k Galaktikom ne bo nič.
 

Tottenham želi Zahaja


Dejavni so tudi pri Tottenhamu, s Heung-Min Sonom so podpisali novo pogodbo, blizu pa naj bi bil tudi prihod Wilfrieda Zahaja iz Crystal Palaca. Zahaja si Tottenham ogleduje že nekaj sezon, a ga londonski tekmeci ne bodo spustili za manj kot 70 milijonov evrov, toliko pa Tottenham zanj ni pripravljen odšteti. 

Dobre novice v teh dneh prihajajo tudi za navijače Milana. Po izključitvi kluba iz vseh evropskih tekmovanj so se rdeče-črni iz Lombardije pritožili na mednarodno športno razsodišče v Lozani, ki je njihovi pritožbi ugodilo, zato bo Milan lahko igral v evropski ligi v prihodnji sezoni. 

Komentarji: