Šajn in Dallas bosta nadzorovala sojenje v Madridu in Manchestru

Ta teden bo oživela Uefina liga prvakov, ob nekaterih slovenskih nogometaših pa bodo aktivni tudi funkcionarji izpod dežnika NZS.
Fotografija: Potem ko se je tekma v Parizu končala z zmago PSG z 1:0, bo imel na povratni tekmi v Madridu gotovo veliko dela tudi sodnik. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters
Odpri galerijo
Potem ko se je tekma v Parizu končala z zmago PSG z 1:0, bo imel na povratni tekmi v Madridu gotovo veliko dela tudi sodnik. FOTO: Sarah Meyssonnier/Reuters

Ta teden bo oživela Uefina liga prvakov, ob nekaterih slovenskih nogometaših pa odo aktivni tudi funkcionarji izpod dežnika NZS. Dolgoletni predsednik sodniške organizacije (ZNSS) Vlado Šajn, ki ga je lani na čelu ZNSS nasledil David McDowell, bo kontrolor sojenja na derbiju osmine finala lige prvakov.

Pravico bodo delili Nizozemci

Vlado Šajn FOTO: Jože Suhadolnik
Vlado Šajn FOTO: Jože Suhadolnik
Šajn bo nadziral sodnika na sredini povratni tekmi v Madridu, kjer se bosta pomerila Real in PSG (0:1), čim močneje pa ga bo poskušal prepričati nizozemski sodnik Danny Makkelie.

Zanimivo, tudi na drugi tekmi sredinega večera, ko se bosta merila Manchester City in Sporting Lizbona (5:0), bo kontrolor sojenja eden vodilnih predstavnikov sodniške komisije Uefe, Škot Hugh Dallas.

Preberite še:

Komentarji: