Eno naj bi pretepal, z drugo bo imel otroka

Nemški teniški zvezdnik Aleksander Zverev ima za seboj buren teden, v katerem so bile v ospredju njegove ljubezenske avanture.
Fotografija: Konec minulega tedna se je Alexander Zverev veselil zmage na teniškem turnirju v Kölnu, potem pa se je zveznik otepal obtožb nekdanjih srčnih izbrank. FOTO: Ina Fassbender/AFP
Odpri galerijo
Konec minulega tedna se je Alexander Zverev veselil zmage na teniškem turnirju v Kölnu, potem pa se je zveznik otepal obtožb nekdanjih srčnih izbrank. FOTO: Ina Fassbender/AFP

Nemški teniški zvezdnik Alexander Zverev je zanikal obtožbe nekdanjega dekleta, da jo je lani v New Yorku napadel. Sedmi igralec sveta vztraja, da so obtožbe Olge Šaripove, da jo je med odprtim prvenstvom ZDA skušal zadaviti, brez osnove in enostavno neresnične. Ob tem pa je 23-letnik razkril, da bo postal oče z nekdanjo partnerko Brendo Patea.

Šaripova, nekdanje dekle Zvereva, je prek Instagrama objavila poročilo o napadu in sprva napadalca ni imenovala, pozneje pa je ruskim medijem potrdila, da gre za Zvereva. Šaripova je tudi trdila, da je Zverev z njeno glavo butal v zid in da je morala iz hotela pobegniti bosih nog.

»Zaradi neutemeljenih obtožb mojega nekdanjega dekleta Olga Šaripove ... sem zelo žalosten,« je v izjavi za javnost dejal Zverev, ki je letos nastopil v finalu OP ZDA.

»Zelo obžalujem, da je podala takšne izjave, ker obtožbe enostavno niso resnične. Imela sva zvezo, vendar se je končala že pred dolgo časa. Zakaj se je Olga zdaj odločila za takšne obtožbe, res ne vem. Upam, da bova v prihodnje našla način, kako se drug do drugega obnašati na razumen in spoštljiv način,« je še zapisal teniški zvezdnik.

Ob tem je isti dan potrdil, da bo s prav tako nekdanjo partnerko, 27-letno nemško manekenko, dobil otroka, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

»Pričakujem Alexovega otroka. Sicer z njim nimava ta čas nobenih stikov in, iskreno povedano, z njim ne nameravam deliti skrbništva nad otrokom,« je dejala Patea za News.com.au.

»Zadnjih nekaj dni je zame velik izziv,« je priznal Zverev.

Komentarji: