Na Trgu republike jo je zagodel teniški škrat

Zaradi težav s podlago teniškega igrišča na Areni Mime Jaušovec na Trgu republike se turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana nadaljuje v Tivoliju.
Fotografija: Ljubljanski teniški turnir se je začel z neprijetnim zapletom. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Ljubljanski teniški turnir se je začel z neprijetnim zapletom. FOTO: Blaž Samec/Delo

Danes se je na Trgu republike in v teniškem centru Tivoli začel turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana. Zaradi težav s podlago teniškega igrišča na Areni Mime Jaušovec na Trgu republike se je zapletlo že pri prvem dvoboju. Organizatorji so ga prekinili in se zdaj nadaljuje v Tivoliju.

Vsi štirje dvoboji, ki bi morali danes potekati na osrednjem igrišču na Trgu republike, se selijo v Tivoli, so ob tem dejali organizatorji.

Na osrednjem igrišču sta prvi dvoboj dneva začeli prva nosilka, Slovakinja Anna Karolina Schmiedlova, in Uzbekistanka Nigina Abduraimova. Pri izidu 3:0 za Abduraimovo so se odgovorni po posvetu z igralkama in s sodnikom na stolu odločili, da igrišče ni dovolj dobro pripravljeno za igranje.

Direktor turnirja Gregor Krušič in nadzornica WTA sta tako sprejela odločitev, da se današnje dogajanje v celoti seli v Tivoli. Odgovorni za pripravo igrišča so takoj začeli delo, da bo igrišče bolj utrjeno za prihodnje tekme, so še zapisali pri slovenski teniški zvezi.

Preberite še:

Komentarji: