Pričakali so jo domači cmoki, pospravljati ne zna

Zmagovalka OP ZDA Emma Raducanu se je vrnila v Anglijo in povedala, da je na gala prireditvi spoznala Lewisa Hamiltona. Zakaj je bila doma kregana?
Fotografija: Emma Raducanu se je udeležila Met Gala. FOTO: Angela Weiss/ AFP
Odpri galerijo
Emma Raducanu se je udeležila Met Gala. FOTO: Angela Weiss/ AFP

Britanska sedma sila je končno dočakala vrnitev nove najljubše hčerke Emme Raducanu, ki je pred slabim tednom senzacionalno osvojila OP ZDA v tenisu.

image_alt
Njen nasmeh vreden štiri milijone


Najstnica, ki ji napovedujejo višave in jo kujejo v zvezde, se je v New Yorku med drugim udeležila zabave Met Gala v Metropolitanskem muzeju, kjer se je spoznala tudi z vzornikom, svetovnim prvakom v formuli 1 Lewisom Hamiltonom. »To je bilo res kul, toliko znanih ljudi, zelo sem se zabavala. Vesela sem, ker sem bila povabljena« je dejala za BBC Morning.

Emma Raducanu je prva Britanka po 44 letih z zmago v New Yorku. FOTO: Michael Frey/Reuters
Emma Raducanu je prva Britanka po 44 letih z zmago v New Yorku. FOTO: Michael Frey/Reuters


Ko je prišla domov v Bromley na jugu Londona, sta ji starša, Kitajka in Romun, ki sta se zavezala, da bosta skrbela za njene finance, potem ko je zaslužila 2,5 milijona dolarjev, skuhala najljubše cmoke. Emma je priznala, da ima še vedno navade kot vsak običajen najstnik. »Precej sem neorganizirana. Moram se naučiti zlagati stvari, ker je bil v mojih kovčkih po treh tednih popoln kaos. Po večerji sem bila kregana, ker nisem pospravila krožnika z mize,« pa je razkrila v oddaji Dobro jutro, Britanija.

Emma Raducanu je rojena zvezdnica. FOTO:  Timothy A. Clary/ AFP
Emma Raducanu je rojena zvezdnica. FOTO:  Timothy A. Clary/ AFP


Glede osvojitve OP ZDA: »Zdaj se je že malo usedlo, sinoči sem prvič gledala posnetek. Še vedno pa se mi zdi, kot da sem v vrtincu.« Raducanujeva je sicer prejela pismo kraljice Elizabete II. in klic premierja Borisa Johnsona.

Preberite še:

Komentarji: