Brez izločilnih dvobojev

Slovenski deskarji na snegu se niso uvrstili v izločilne boje tekme svetovnega pokala v deskarskem paralelnem slalomu v ruskem Banoje pod južnim Uralom.
Fotografija: Med slovenskimi tekmovalci v deskanju na snegu v paralelnih alpskih disciplinah je bil najbližje izločilnim dvobojem Žan Košir. FOTO: Borut Živulović/Reuters
Odpri galerijo
Med slovenskimi tekmovalci v deskanju na snegu v paralelnih alpskih disciplinah je bil najbližje izločilnim dvobojem Žan Košir. FOTO: Borut Živulović/Reuters

Slovenski deskarji na snegu, ki tekmujejo v paralelnih alpskih disciplinah, se niso uvrstili v izločilne boje tekme svetovnega pokala v deskarskem paralelnem slalomu v ruskem zimskošportnem središču Banoje pod južnim Uralom. Še najbližje izločilnim dvobojem je bil Žan Košir, ki je kvalifikacije končal na nehvaležnem 17. mestu.

Rok Marguč je v kvalifikacije zasedel 26. mesto. Tim Mastnak je bil 33., edina slovenska predstavnica v ženski konkurenci Sara Goltes je bila 54.

V soboto sta se v izločilne boje paralelnega veleslaloma prebila dva Slovenca. Mastnak, najhitrejši v kvalifikacijah, je izpadel v četrtfinalu, na koncu je zasedel peto mesto, Košir pa je bil osmi.

Preberite še:

Komentarji: