Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Proračun panog prihodnjič

Seja IO SZS: Potrdili vodje panog in poročila tekem
Predsednik Smučarske zveze Slovenije Enzo Smrekar (levo) je na izvršnem odboru povedal, da se zvezi obeta, da se bo v naslednji sezoni znebila tekočih dolgov. FOTO: Jure Eržen/Delo
Predsednik Smučarske zveze Slovenije Enzo Smrekar (levo) je na izvršnem odboru povedal, da se zvezi obeta, da se bo v naslednji sezoni znebila tekočih dolgov. FOTO: Jure Eržen/Delo
28. 5. 2018 | 20:30
28. 5. 2018 | 20:54
1:48
Na včerajšnji seji izvršilnega odbora Smučarske zveze Slovenije (SZS) so se navzoči spomnili uspešne kandidature za nordijsko svetovno prvenstvo, ki ga bo leta 2023 gostila Planica, in ponovne izvolitve Janeza Kocijančiča za podpredsednika Mednarodne smučarske zveze (FIS).

IO je potrdil vodje panog in sicer Gorazda Pogorelčnika, ki bo vodil panogo za skoke in nordijsko kombinacijo, Jaka Oman bo vodja panoge za deskanje na snegu, Jože Klemenčič (prej koordinator) pa za smučarski tek. Blaž Lešnik ostaja direktor Združenja učiteljev in trenerjev smučanja (ZUTS).

Brez večje razprave so na seji sprejeli poročila organizacijskih komitejev za tekme za svetovni pokal v minuli sezoni (alpsko smučanje – zlata lisica in pokal Vitranc, smučarski skoki in smučarski tek – Planica, skoki – Ljubno, deskanje na snegu – Rogla, telemark – Krvavec).

Ob koncu poslovnega obdobja SZS po besedah predsednika Enza Smrekarja načrtuje zaprtje večine ali celo vseh tekočih poslovnih dolgov, ostale pa bodo še obveznosti iz preteklih let. Pri tem so še odprta vprašanja poslovanja posameznih panog, ki naj bi v naslednji sezoni delovale brez rdečih številk.

IO bi moral na seji potrditi tudi proračun panog za prihodnjo sezono, a bodo člani to storili čez tri tedne, ko se bodo spet sestali. Tedaj bodo tudi znane natančnejše številke.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine