Potovanje z Delom po vsem svetu

Poletne počitnice so del leta, v katerem imamo na voljo več časa, ki ga lahko namenimo branju.
 
Fotografija: Foto Shutterstock
Odpri galerijo
Foto Shutterstock

Dolgočasno čakanje na letališčih, dolgi mednarodni leti, stanje v nepregledni vrsti pred znamenitostmi ali pa zgolj predajanje sončnim žarkom na ležalniku na plaži bodo z digitalnim časopisom Delo zabavnejši. Naši novinarji in uredniki bodo poskrbeli za raznovrstne vsebine, ki jih lahko prebirate na vseh koncih sveta in ob kateri koli uri. Čaka vas veliko zanimivih intervjujev, mnenj in lahkotnejših vsebin v naših prilogah.
 
Zagotovite si Delov digitalni paket in ekskluzivne zgodbe boste lahko prosto prebirali na spletnem portalu ali pa na aplikaciji Delo, ki si jo enostavno naložite na svojo pametno mobilno napravo. Ne le da boste lahko Delo z vsemi prilogami prebirali na poti, pač pa vam aplikacija Delo omogoča branje tiskane edicije že večer pred izidom.
 
To pomeni, da imate vsakodneven dostop do digitalnega časopisa in lahko Delo berete v taki obliki, kot je v tisku, na pametnem telefonu ali tablici – in to vsak dan kjer koli. Le naložite si Delovo aplikacijo (velja za uporabnike iOS in Android). Poleg časopisa dobite v digitalni obliki tudi vse priloge, ki izidejo določen dan, npr. Ona, Deloindom, Polet, Svet kapitala, Sobotna priloga. Verjetno še ne veste, toda digitalni časopis je na voljo že od 22. ure zvečer, kar pomeni, da lahko jutrišnji časopis berete že zvečer v postelji.
 
V paketu prejmete še brezplačen dostop do vseh vsebin na spletni strani Delo.si, kar pomeni, da za vas ni zaklenjenih člankov. Na spletu lahko tudi brezplačno brskate po spletnem arhivu ali uporabljate posebno aplikacijo Delosled, ki vam omogoča povezave med različni iskanimi pojmi. Vsako jutro pa v poštni nabiralnik prejmete tudi sveže novice (Delov e-newsletter).
 
Izberete lahko tudi posebno aplikacijo Delo Ekspres, ki vam vsak dan ob šestih zjutraj in 18. uri popoldne posreduje ključne novice aktualnega dneva.
 
Več informacij in predstavitev vseh paketov najdete na www.delo.si/digitalno.
 
 
 
 

Komentarji: