Slovenske težave Jona Voighta

Koronavirus ne prizanaša niti zvezdnikom, predvsem pa jih, tako kot premnoge Slovence, sili v kopičenje zalog.
Fotografija: Jon Voight se je znašel v isti zadregi kot številni navadni smrtniki. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Jon Voight se je znašel v isti zadregi kot številni navadni smrtniki. FOTO: Reuters

Paparaci so v trgovini v Sherman Oaksu, v predmestju Los Anglesa, v objektiv ujeli 81-letnega oskarjevca Jona Voighta, očeta še bolj znane igralke, humanitarke in nekdanje soproge Brada Pitta Angeline Jolie.

Zanimiv je bil Voightov nakup, v vrsti pred blagajno je namreč potrpežljivo čakal s polno košarico papirnatih brisač za roke. V ZDA si očitno ljudje karantene ne predstavljajo brez civilizacijske pridobitve, imenovane toaletni papir, povsem identična pa je tudi situacija na južni strani Alp, ker se je bilo ta konec tedna do toaletnega papirja prebiti skoraj težje kot do zdravnika.

Toaletnega papirja je začelo primanjkovati tudi na drugi strani Atlantika, zato se je igralec pač znašel z nakupom najbolj podobnega izdelka.

Jon Voight, ki je oskarja osvojil leta 1978 za glavno vlogo v filmu Vojakova vrnitev (Coming home), ima poleg Angeline Jolie (44) tudi sina, igralca in producenta Jamesa Havena (46).

Igralka in humanitarka Angelina Jolie z očetom ni v najboljših odnosih. FOTO:  AFP / Carl Court
Igralka in humanitarka Angelina Jolie z očetom ni v najboljših odnosih. FOTO:  AFP / Carl Court


Oba sta se rodila v zakonu s francosko igralko Marcheline Bertrand, s katero sta bila poročena med letoma 1971 in 1980. S slavno hčerko nista v najboljših odnosih, saj mu Angelina ni nikoli odpustila, da je bil nezvest njeni mami, ki je leta 2007 izgubila boj z rakom.

Hollywoodski zvezdnik, med drugim znan po vlogah v filmih Polnočni kavboj, Odrešitev in Ray Donovan, je tudi velik podpornik ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Januarja 2017 je na Trumpovi inavguraciji dejal, da je novi ameriški predsednik »božji odgovor na vse naše molitve«.

Maja lani je svojega predsednika podprl tudi z videom, ki ga je objavil na twitterju. Trumpa je imenoval za »največjega ameriškega predsednika po Abrahamu Lincolnu«.

Preberite še:

Komentarji: